2 February 2013

Sahabat ke boyprengg :p ?

..Assalamualaikum..

Halo Halo and Hai adik comel kakak cantik dan abang kacak.. Fuhh lama gila tak update blog.. Dah sebulan lebih.. Al maklumlah, aku kerja sekarang ni sementara menunggu result SPM.. Tak da masa nak hadap blog.. Oke, hari ni aku buat entri khas untuk semua kawan-kawan yang mengenali diriku ini.. Hehe :D

Aku ada sorang kawan berjantina lelaki.. Yes ! Kami kawan.. Tapi zaman aku sekolah dulu ramai yang cakap aku ada ehem2 dengan dia.. Walawehh.. Sampai cikgu pun ada duk sakat.. Kami kawan.. Bestfriend forever.. Banyak rahsia bersama.. Kau apa tahu.. Kau tahu mengata aku je kan ! Aku tahu ada yang cemburu melihat keakraban kami.. Wehehee ^_^

Aku tersangat rapat dengan dia.. Susah senang kongsi bersama.. Aku pun tak tahu macam mana aku boleh rapat dengan dia.. Tapi yang aku tahu aku suka kawan dengan dia.. Walaupun kekadang tu dia suka cakap aku kurus.. Yes ! Aku memang kurus.. Kau kesah ? Sampai sekarang aku masih lagi berkawan dengan dia.. Dia banyak bagi aku nasihat and selalu support aku..

Aku bangga ada kawan macam dia sebab dia lain dari yang lain.. Dia memang lain.. Susah nak explain.. Dia pandai.. Best student sekolah aku.. Time sekolah dulu dia selalu ajar aku addmath.. Subjek yang buat aku pening dan terketar ketar dalam dewan peperiksaan.. Ptuihh :p

Dan dia adalah Ahmad Fadlan..

#Amacam ? Hensem tak.. huk2


#Peace No War :p


#@$%^&*

Gambar masa sekolah.. Hehe.. Last day at school :D

p/s : buat kawan2 aku, aku tak couple pun dengan dia ni.. Kami hanya kawan.. ;)

..SEKIAN..
written by : aEin ^_^

No comments:

Post a Comment

Drop your comments :)