23 February 2013

Earphone vs Headphone

..Assalamualaikum..

Hey hey adik comel, kakak cantik dan abang kacak ! Today aku nak share pasal earphone dan headphone.. Ada yang tak kenal ? Boleh balik hutan sekarang.. ^^ Strekkk to the point, earphone ni boleh rosakkan masalah pendengaran kita.. Atau lebih senang, boleh buat kita jadi pekak badak.. Wink wink :D Pembetulan, bukan badak yang pekak.. So, sesapa yang suka dengar lagu ke, dengar muzik ke apa ke yang guna earphone ni, silalah slow down your volume.. Tapi aku pun suka dengar lagu kuat2 guna earphone, agak2 pecah gegendang telinga.. Hehe ^_^

Hari tu aku ada terbaca kat paper, katanya headphone lebih baik dari earphone.. Kiranya peratus nak pekak tu kurang la sikit.. Ooo, baru aku tahu.. Ketinggalan zaman :p



Sumber : Mr.Google


Oke, that's all.. Sharing is caring.. Choww !

@aein_DomOk 

10 February 2013

Lepak Bersama :D

..Assalamualaikum..

Halo halo and hai adik comel, kakak cantik dan abang kacak ! First of all, Selamat Tahun Baru Cina buat warga Malaysia.. Hehe :D Sempena cuti hari ni, aku pergi enjoy dengan kawan2 sekolah rendah.. Fuhh, lama gila kot kami tak jumpa.. Happy sesangat ^_^ ..Kitaorang pergi date kat pantai sambil makan2.. Tak nak taip banyak2 sebab letih lagi ni.. Baru je balik terus hadap lappy.. Wehee :D So, layan gambar je lah..

#!@$%^&*()_+


#Sweet, Adi dengan Eppy.. Bukan gay.. Haha.. Tengah syok tengok gambar awek dalam henpon ;)


#Kawan2 aku yang rajin membakar hangus ayam.. Hehe


#Adik kawan aku ni.. Yang tengah duduk tu Faezadti :) My frenz (Jauh termenung)


#Jannah x sabar2 nak makan.. ehehe


#Kawan aku yang baik sangat2 dengan aku.. Abang Wan Ku Wang.. Huhu


#Nostalgia je aku tengok gambar ni.. Matahari tengah terik masa ni.. ^_^
Dari kiri : Qistina, Fatin, Mirah and Aku..


#Jejaka2 yang rajin + hensem.. Haha


#Fly2 ke come to papa.. ? Wehehee :p
..Syahmi and Ikhwan..




#!@$%^&*()_+


#Frenz Forever ^_^


#Sahabat Selamanya :D


#Aku and Fatin ;D ,kepanasan.. Hehe..


#Sape erk ambik gambar nie ? ? ?


#Tengok bawah.. Panas2


!@#$%^&*()_+

Sorry la yang tak ada pic tu.. Banyak tak jadi sebab cahaya matahari tu.. Dah try edit tapi tak nampak jugak.. :/ ..Pape pun, sweet sangat dapat jumpa korang !
..Sekian..
@aein_DomOk

2 February 2013

Sahabat ke boyprengg :p ?

..Assalamualaikum..

Halo Halo and Hai adik comel kakak cantik dan abang kacak.. Fuhh lama gila tak update blog.. Dah sebulan lebih.. Al maklumlah, aku kerja sekarang ni sementara menunggu result SPM.. Tak da masa nak hadap blog.. Oke, hari ni aku buat entri khas untuk semua kawan-kawan yang mengenali diriku ini.. Hehe :D

Aku ada sorang kawan berjantina lelaki.. Yes ! Kami kawan.. Tapi zaman aku sekolah dulu ramai yang cakap aku ada ehem2 dengan dia.. Walawehh.. Sampai cikgu pun ada duk sakat.. Kami kawan.. Bestfriend forever.. Banyak rahsia bersama.. Kau apa tahu.. Kau tahu mengata aku je kan ! Aku tahu ada yang cemburu melihat keakraban kami.. Wehehee ^_^

Aku tersangat rapat dengan dia.. Susah senang kongsi bersama.. Aku pun tak tahu macam mana aku boleh rapat dengan dia.. Tapi yang aku tahu aku suka kawan dengan dia.. Walaupun kekadang tu dia suka cakap aku kurus.. Yes ! Aku memang kurus.. Kau kesah ? Sampai sekarang aku masih lagi berkawan dengan dia.. Dia banyak bagi aku nasihat and selalu support aku..

Aku bangga ada kawan macam dia sebab dia lain dari yang lain.. Dia memang lain.. Susah nak explain.. Dia pandai.. Best student sekolah aku.. Time sekolah dulu dia selalu ajar aku addmath.. Subjek yang buat aku pening dan terketar ketar dalam dewan peperiksaan.. Ptuihh :p

Dan dia adalah Ahmad Fadlan..

#Amacam ? Hensem tak.. huk2


#Peace No War :p


#@$%^&*

Gambar masa sekolah.. Hehe.. Last day at school :D

p/s : buat kawan2 aku, aku tak couple pun dengan dia ni.. Kami hanya kawan.. ;)

..SEKIAN..
written by : aEin ^_^