26 September 2014

URL Changed.

Assalamualaikum.



Hey guys. Nak bagitahu yang aku dah tukar url blog atas sebab2 tertentu. Antara sebab paling utama, aku punya bloglist ada masalah. Lambat update walaupun sebenarnya aku dah update. Lepas tu takda orang komen entri aku. Sedih tahuu. Hahaha.

So, bagi mereka2, kakak2 abang2 yang letakkan blog aku kat bloglist mereka, mohon jasa baik korang semua untuk tukar url blog aku yang baru www.nrhzm.blogspot.com. Aku akan inform kakak2 abang2 dari masa ke semasa. Memandangkan selepas aku tukar url blog, bloglist semua hilang. Arghhh. Masalah betul. Tapi nasib baik lah aku ingat mereka2 yang selalu singgah tu.

Bloglist akan diupdate kemudian sebab aku tak sihat dan internet macam !@#$%^&*() Sabar je lah menetap di bumi Jengkalifornia ni. Huahua.

Dan bagi mereka yang nak exchange link blog. Sangat dialu-alukan. Kalau berminat boleh komen. Bagitahu kat chatbox pun okey. Dan yang nak follow boleh follow. Dan sila bagitahu, nanti boleh aku follow balik sebab aku memang baik orangnya. Sentiasa support blogger2 lain. Hahaha. Tetibe puji diri sendiri.

Sampai sini, jumpa lagi. Thank you.

6 comments:

  1. Kesiannya...good luck kumpul link dlm bloglist tu :-)

    ReplyDelete
  2. oh iz!!! di sini rupanya mu... huhuhu...

    ReplyDelete
  3. wahhh.. cmne tukar url blog ni ? ajar la skit. hehe

    ReplyDelete
  4. before this letak nama penuh iz kan? tu la perasan gak. nasib baik iz ingat kat budak. moga bahagia di jengkalifornia. mesti sejuk nau kan. hahaha

    ReplyDelete
  5. kekeke... kita kalau izz singgah kat chatbox baru nak mai rumah eizz..minta maaf la izz.. kadang2 masa terbatas.. ingat blog sendiri ja org lain dianaktirikan.

    btw,take care urself n get well soon..! :)

    nak buat bloglist baru mmg payah..,tp banyakkn bersabar nooo....

    ReplyDelete
  6. hurmm ana pon baru tukar url blog. tp pastu bila tempek url baru kat bloglist, die stil save link yg lama la.. jenuh dah detele / remove / rename / ganti boh url baru tapi dia stil sama jugak automatik akan save link blog yg lama dkt bloglist tu.. hurmm camne entah nak buat lagi dahh T_____T


    url baru kitew :
    ana-mizu.blogspot.com

    ReplyDelete

Drop your comments :)