6 October 2014

Sesi Jawab Komen

Assalamualaikum.

Hey guys. Dah seminggu tak update blog. Huarghh. Stress sangat. Banyak masalah dan busy. Yer busy sangat. So, di kesempatan ini, aku nak ucap Selamat Hari Raya Aidiladha.

Minggu lepas memang busy sangat2. Dengan kelasnya, dengan report yang nak kena hantar. Kena jumpa lecturer. Ada program setiap malam. Ada meeting. Haaa macam2 lah. Dan sekarang aku kat rumah, cuti seminggu. Tu pun kerja banyak. Nak kena submit sebelum habis cuti. Habis cuti je terus quiz, test bagai. So, cuti ni kena la study. HA HA HA.

Ada komen yang dah lama daripada kakak2 yang selalu singgah blog aku. So. entri ni dibuat khas, sebab nak jawab komen2 tu.



Kak Ana pun tukar url blog juga yer. Mintak maaf sangat sebab Iz tak tahu pasal bloglist tu. Iz punya oke je bila tukar. Yang lama memang dah out. Maybe boleh google, mesti ada solutionnya.

Oke. Yang ni kelakar. Takpe la Kak Nana. Kita mesti pentingkan blog kita je. HAHAHA. Dan Iz dah sihat, dah tak sakit. Yes ! Memang dah cukup bersabar dngan bloglist tu. T_T

Yup. Iz guna simple template. Actually, Iz dah lama tak edit blog. Dah lama tak main dengan coding tu. Kalau ada pun sebab nak masukkan ads, then tukar header. Tu je. Kak Nana jangan putus asa. Kadang2 blogger.com ni ada masalah dia sendiri. Try edit lagi lain kali ye.

Takda apa pun sebenarnya. Blog Iz yang masalah. So, akak jaga blog akak baik2. Jangan bagi ada masalah. Hahaha. Selagi akak tak tukar url, bloglist tu stay je kat situ. Hehe.

Elok sangat lah. Teringin jugak nak ada domain sendiri. Tapi tak faham sangat lah pasal benda tu. Ada bayaran kan ?

Yup. Memang senang je nak tukar. Pageviews tu agak la banyak. Tapi takda la sampai beribu pun dalam sehari. Nak banyak pun bukan senang. Bertahun kot blogging. Maklum lah tak pemes. Tetibe. 

What ! Betul ke pageviews start dari zero ? Oh no ! Kenapa akak tak bagitahu awal2. Sobs sobs. Sedih sangat. Domain tu akak tolong bagi penerangan dulu lah. Kasi Iz faham. Hahaha.

Tak pernah orang jawab komen macam aku buat ni. Hahaa. First, sebab takda modal nak update entri baru. Second. malas nak bukak komen, nak balas kat situ, tak pun nak kena singgah blog akak2, tak sempat. So, sampai sini. Sekian.


7 comments:

  1. wahhhh haaa amek engko. kat sini terus izz balas ye? hehehe..hurmmm tu lah bila tukar url ni ada pro & cons nye.. mcm k.ana ni, sampai skrg pun blog stil blm ok lg (dah google mcm2 & try mcm2) tapi takpe, mmg xkan give up hehehe... utk bab domain tu yup mmg ada certain bayaran depends pada domain jenis ape yg kita pilih (cthnye : dot com ke, dot com dot my ke atau etc...)

    ReplyDelete
  2. hahahaahha.. salam aidiladha Eizz :)

    ReplyDelete
  3. untung jga buat macam ni,senang sikit tp leceh kan printscrrn..haha.. rajin benor budak ni..
    so mmg if tukar url mmg auto bloglist ni terganggu gugat la ea? hoho..

    selama ni kita jarang kisah pageview..huhu..

    ReplyDelete
  4. haha. takpe, puas hati baca jawapan secara live. ni baru rare iz. hehe :)
    good luck study. buat yg terbaik.

    ReplyDelete
  5. belum terlambat nak wish selamat hari raya :)

    ReplyDelete
  6. izz xtanya akak masa nak tukar url.. kalau tahu, akak pesan awal2.. huhu.. xpe izz.. make up with new keyword and so on :)

    ReplyDelete
  7. Wahhh siap ada entry utk reply comment.. bagus2 menghargai org comment ^^

    ReplyDelete

Drop your comments :)