28 January 2015

The End Of Semester One.

Assalamualaikum.

Hey guys. So it has been a long time I didn't write anything here. Life was so busy back then. Kehkeh. Busy sangat. Finally, I'm back.

Sekarang tengah cuti sem. Whoahh. Happy sangat. Tapi sebenarnya dah bosan sangat dah ni. Per-lahan2 tengah mereput. Dah seminggu cuti hari ni baru sempat nak update. Sigh internet buat hal. Part paling sedih, mesti semua readers dah lari. Huahua.

Dah lama tak jenguk blog kakak2, abang2 semua. So, I'll start blogwalk again. Cuti sebulan lebih ni akan dimanfaatkan sebaik mungkin untuk:


  • Blogging
  • Movie
  • Novel
  •  
  •  
  •   
  •  

Please fill the blanks. Sebenarnya tak tahu nak buat apa. Seriously, cuti bosan sangat.




A short intro for the first entry in 2015. :) Sekian.

3 comments:

  1. Tak tau nak buat apa blogwalking lah jawabnya. Hehe. Patut dah lama tak nampak eiz :)

    ReplyDelete
  2. lamanya dah takbaca post awak. hehe.

    ReplyDelete
  3. twitter apa ya? kita ada akaun baru.. hahaha..yg dlu punya ada masalah sikit.. T__T
    @Naliena92

    meroyan kita cr awok,tak ada update cerita terbaru..hahaha..gurau.
    isilah masa lapang dgn ...............................
    hurm.. luangkan masa dgn mak ayah? online slalu boring jga dik..huhu

    ReplyDelete

Drop your comments :)