11 February 2015

Saya Nak RM150 Produk Percuma daripada Nile.com.my

Assalamualaikum and Hi !

Dah lama tak join giveaway. So tadi Kak Nana ajak aku join satu giveaway. Tajuk pun nampak menarik kan ?

This is all about nile.com.my. Website ni menjual macam-macam barangan seperti dress, jubah, kasut, jam etc. Sempena CNY tak lama lagi, nile.com.my akan melancarkan satu giveaway semasa Tahun Baru Cina nanti iaitu pada 19 Februari 2015. 

Nak tahu lebih lanjut boleh tengok blog Lyssa Faizureen.



Antara barang-barang yang aku nak adalah:


Price: RM26.90


Price: RM25.90


Price: RM25.60


Price: RM23.90


Price: RM15.90


Price: RM16.20


Price: RM12.20

Total: RM26.90+RM25.90+RM25.60+RM23.90+RM15.90+RM16.20 +RM12.20

=RM146.60

Sekian.


4 comments:

  1. goodluck ya..!
    kita kalau kasut atau baju mmg elakkan beli online..sbb selalu saiz tak ngam.. biasalah kaki gajah..hahaha..sedih tgk kasut lawa2 tapi saiz nan hado.. pasrah ja la..
    baju pula jangan ckp la.. ada ja yg terkurang..
    kekadang rsa mcm monster dah..

    btw ,thanks join.ahahha

    ReplyDelete
  2. gudluck. all the best.
    comelnya stainless steel travel mug 2. T^T

    ReplyDelete
  3. fuhhh cantek sungguh kasut berbunga tu.. hhehe **padahal akak xminat bunga, selepas ngok kasut ni tetiba suka lak XP

    goodluck dear ^^

    ReplyDelete

Drop your comments :)