2 September 2015

1st GiveAway by Ciktaman





Assalamualaikum dan hai :)


Sepanjang bulan September ni, cktmn nak buat satu segmen untuk korang semua..


1st GiveAway by Ciktaman




Ok syarat penyertaan senang je!


1. Mesti follow @ like


* Blog - ciktaman + nuff click 
* Instagram - ctctraudhah | molekgilo


2. Buat satu entri [copy coding yang diberi] dan komen



pasal blog ciktaman tak lebih 15 patah perkataan..




3. Tinggalkan URL entry korang pada post ini sahaja. *link pada chatbox tak dikira







4. Tempoh GA adalah bermula 1 September sehingga 30 September 2015''













** Untuk lihat senarai peserta kat SINI



*** Untuk lihat senarai hadiah kat SINI



***Pemenang akan dipilih sepenuhnya daripada cktmn





Komen untuk blog Ciktaman:
Blog yang sangat kemas. Warna pink pastel yang cantik. Warna font yang digunakan, kalau warna hitam lagi mudah untuk dibaca. :)



--------------------------------------------------------------------------------------------------

4 comments:

Drop your comments :)