16 September 2015

Larian Amal Hari Malaysia.

Assalamualaikum and Hi.

Hey guys. Dah hampir dua minggu semester baru, semakin hari semakin busy. Of course la kan. Dah siap ada assignment bagai. Menangis la. Esok kena hantar, tak buat pun lagi. Hehe.

Memandangkan hari ni cuti sempena Hari Malaysia, UiTM Pahang tidak ketinggalan mengadakan aktiviti Larian Amal. Atau dengan kata lain berlari sambil beramal. Derma RM5 setiap seorang. So aku dan roomates tidak ketinggalan mengikuti aktiviti ni. Pukul 7 pagi dah bersiap turun padang.

Kongsi gambar sikit. Hehe. Tengah taip guna phone ni. So aku tak tahu la macam mana rupa entri ni. First time, blur jap macam mana nak attach picture.


Tak sempat nak mengedit gambarnya. Upload je terus. Hew.


Paling belakang tu saya. Heheh. 


My classmates! Tak semua yang datang. Dapat sijil penyertaan dan kupon aktiviti. Yay!

Oke. Nak pi buat assignment sat. See you!

Sekian.



2 comments:

  1. besnye join larian amal reramai dgn kengkawan. terasa bersemangat gittew! hehe. aummm comelnye izz!!! =D

    ReplyDelete
  2. bestnye. kalau ramai2 join aktiviti macam nie memang best kan?? :D

    ReplyDelete

Drop your comments :)