8 September 2015

Peperiksaan Online Separa Perubatan

Assalamualaikum.

Hey guys. Semalam check emel lepas tu aku dapat emel daripada SPA.


Cerita dia, aku mohon SPA ni masa zaman lepas SPM dulu 2013. Sekarang baru dapat. Rasa macam apa je. Haha. Aku dah halfway degree kot. Sekarang dah sem 3, lagi 3 sem complete. Yer memang SPA ni masa depan terjamin. Maksudnya lepas belajar memang confirm dapat kerja. Kalau dari dulu aku dapat, before masuk asasi ke, tengah asasi ke, sanggup lagi nak quit time tu. Kalau sekarang ni, pikir banyak kali juga.

Apa-apa pun tak sure pun lagi aku dapat ke tak. Ini terpilih untuk peperiksaan online sahaja. Exam pula pada 14 Sept. Hari Isnin, confirm aku ada kelas. So aku buat keputusan, kalau masa timetable free, aku akan jawab exam ni. Kalau tak free maka aku let go kan saja.

Sampai sini dulu. Sekian.





8 comments:

  1. SPA mmg sllu cenggitu. tak tau nk kata apa dah.

    ReplyDelete
  2. tu ha....2 tahun gak la nak tunggu diorang punya reply.. tengah buat degree xkan nak quit camtu je..sayang gak tu. Kerja kerajaan pun nanti maybe ada limit dia...boleh naik pangkat sampai tahap mana je utk org xde degree x silap aku...

    ReplyDelete
  3. pernah jugak dapat SPA, tapi lari sangat dah bidang. hahahhaa. XD
    gudluck awak. :3
    better teruskan je dengan degree :)

    ReplyDelete
  4. tahniah dpt tawarn SPA.....Istikharah is the best way.......kalau saya ,saya pilih degree...degree physics okay laaaaa...cabang luas!good luck in ur study!fighting!

    ReplyDelete
  5. hmmmm....kalau ada rezeki boleh la cuba kan hihih

    ReplyDelete
  6. akak baru isi SPA.. lagi berapa lama la nak kena tunggu ye.. hukhuk

    ReplyDelete
  7. erm selalunya memang camtu, lambat anggap je bukan rezeki Eizz kan, kak ana singgah malam ke sini :)

    ReplyDelete
  8. awk amek exam ni tak?

    ReplyDelete

Drop your comments :)