1 November 2015

Jus Paperbag

Assalamualaikum.

Hey guys. Feeling nak bali rumah sangat. Seriously I'm HOMESICK! Sabar je lah menanti cuti. Sebab rumah jauh, kalau nak balik fikir banyak kali, fikir duit, fikir masa. So selalu balik rumah kakak sebab tiket murah. Hew.

Nak dipendekkan cerita, sebenarnya hari tu kakak belanja jus paperbag. This is my first time knowing about this paperbag juice. You can tell me 'so out of date' if you're already know about this juice. Hew.

Yelah, mana taknya, I was like 'WOW!', jus dalam paperbag? Tak basah ke? Tak lembik ke paperbag tu? Macam-macam persoalan timbul.


Macam ni lah rupa jus paperbag. Harga RM5 satu. H for honeydew, A for apple. Tak tahu lah atas faktor apa, but it was awesome and rare.


Tapi serious paperbag tak hancur musnah pun. Hehe. I don't even know because of what. Any of you know ? Tell me please.

Till we meet again.

Sekian.


5 comments:

  1. comelnya. takpernah jumpa jus camnie. kreatif betol :D

    ReplyDelete
  2. oooo...ada ehhhh....sy pun bru tau pasal jus paperbag nih .....so out dated kan....hahhahaha

    ReplyDelete
  3. Wah.. Menarik tu.. Senang ada paper bag untuk pegang air..

    ReplyDelete
  4. jus paperbag tu tak pernah lg dengar.. tp, konsep dia sama je dgn beberapa jenis air yg dijual mcm ni.. mmg xbasah sebab material kertas tu.. hihi

    ReplyDelete

Drop your comments :)