4 December 2015

Pastel Garden's Night

Assalamualaikum.

Hey guys. Lagi tiga minggu je nak final. Tak ready lagi. Huargh!. Whatever it is, we must face the truth, the reality. Yey guys, living is so hard. Tetiba, sebab mood tengah sedih.

28 NOVEMBER 2015

Nak dijadikan cerita, minggu lepas aku telah menghadiri satu makan malam. Makan malam Persatuan Fizik. Yeah, ianya acara wajib setiap tahun. So, bergembira lah me and the geng.



Ini semua rakan sekelas. Mostly 20 tahun. Ada yang paling tua 22 tahun. Spot me, the one with yellow shawl. *tutup muka*



Wefie time! Tak tahu nak story apa. Hehe. So, ini dinner kedua sepanjang aku kat UiTM ni. Dinner kali ini diuruskan sepenuhnya oleh kelas lagi satu. So, kami hanya datang makan dan enjoy.



Menu makan malam, chicken chop, fried rice and watermelon juice. So yummy! *gambar takda seni* Sebenarnya orang yang tangkap gambar ni yang tak berseni.


A goodies bag. Dalam ada brownies, marshmallow and chocolate.


A badge to remember. So here the other memories of my degree life. Sebab banyak kerja nak kena siapkan. Entry pun pendek-pendek je.

Sekian.




4 comments:

  1. wahhhh sonoknya! deco cutenye! eiz & kwn2 pun lg double triple cute! haha

    ReplyDelete
  2. Sedapnya chiken chop... nyum3

    ReplyDelete
  3. wah.. seronok la. comel2 pulak tuu :)

    ReplyDelete
  4. Woih, gambar aku terpampang besar kat situ. Hahaha

    ReplyDelete

Drop your comments :)