19 January 2016

Preloved English Novel

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera.

Hey guys. Entri kali ini saya nak menjual novel-novel secondhand dengan harga yang murah. Hehe. Sebab dah malas nak simpan novel-novel yang dah dibaca. Kepada sesiapa yang berminat, boleh lah PM.


Title: The Time of My Life
Author: Cecelia Ahern
Price: RM12
Postage: RM7 SM RM9 SS
Original price: RM35.90
Condition:8/10


Title: Where Evil Waits
Author: Kate Brady
Price: RM15
Postage: RM7 SM RM9 SS
Original price: RM 33.90
Condition: 9/10


Title: At First Sight
Author: Nicholas Sparks
Price: RM15
Postage: RM7 SM RM9 SS
Original price: RM34.90
Condition: 9/10


Title: Emma's not-so-sweet Dilemma (Cupcake Diaries 23)
Author: Coco Simon
Price: RM10
Postage: RM7 SM RM9 SS
Original price: RM25.90
Condition: 9/10


Title: Chi-Chii the Cat
Author: Xinmei Yu
Price: RM10
Postage: RM7 SM RM9 SS
Original price: RM19.90
Condition: 9/10


Title: A Class Apart
Author: Susan Lewis
Price: RM10
Postage: RM7 SM RM9 SS
Original price: RM19.90
Condition: 8/10

Novel dan buku-buku di atas saya hanya baca sekali sahaja. Kepada sesiapa yang berminat, boleh emel di hyeted@gmail.com. Harga boleh bincang lagi. Lepas ni nak jual novel-novel melayu sekali. Kosongkan rak buku. Ada lagi novel English tapi tak tahu kenapa internet lambat sedikit. Nak upload gambar ni je pun, kemain lama. Huh. Ada masa nanti saya upload lagi.

Sekian.


6 comments:

  1. buat apa jual, simpan lah buat koleksi :D

    ReplyDelete
  2. wah semuanya yg akak tak baca lagi :D tapi takde duit lak hehe sorry Eizz :)

    ReplyDelete
  3. wahhhh, menarik nie. :)
    sebab murah sangat harga tu
    BV jauh, so postage maybe mahal kalau beli banyak2. T^T

    ReplyDelete
  4. Menarik. Buku cenggini dekat Big Bad Wolf hari tu dah beli banyak.

    ReplyDelete
  5. lain kali la beli..lepas dapat br1m hahaha :D

    ReplyDelete

Drop your comments :)