26 September 2018

Lazada Shopathon Blogger Contest

Assalamualaikum dan salam sejahtera.


Lazada Shopathon Blogger Contest kini kembali dengan sesi ke-2. Wow! Jangan lepaskan peluang untuk sertai. Yang dah join sesi 1 boleh join sesi 2 sekali. Memandangkan aku terlepas contest sesi 1, so aku akan join sesi 2. Apa yang best? Korang join je dah dapat voucher RM30, belum menang hadiah utama lagi. So jangan lepaskan peluang, masih ada masa sehingga esok 27 September 2018.

Cara dan syarat untuk join Lazada Shopathon Blogger Contest ada di akhir post ini.

Lazada merupakan salah satu platform online shopping yang aku suka. Nak tahu kenapa? Sebab sekarang dah ada offcial store brand. Bila ada official store maknanya kita tak akan mudah tertipu dan of course kualiti akan lebih terjamin. So, aku senaraikan tiga favourite official store yang ada di Lazada.

1. Innisfree


Brand Innisfree dari Korea ni merupakan salah satu favourite aku sebab aku memang pengguna tegar produk-produk dari Innisfree. Rasanya Innisfree baru ada official store baru-baru ini. Dari segi harga pula, lebih kurang je kalau beli di outlet dan yang paling best Innisfree di Lazada selalu ada free gift. So, lepas ni lagi mudah kalau malas keluar boleh terus order online.

2. Carlo Rino


Yang kedua, brand Carlo Rino. Carlo Rino memang tak pernah mengecewakan. Aku memang suka betul dengan sling bag or hand bag Carlo Rino sebab cantik dan selalu ada minimal design. Carlo Rino memang selalu ada sale, kena pandai cari tarikh yang sesuai. Range harga dari RM100 lebih yang mana aku rasa sangat affordable. Esok, 27 September 2019, Lazada akan mengadakan Shopathon Sale up to 90% off tau, jadi jangan lepaskan peluang.

3. Logitech


Yang ketiga, Logitech. Aku suka Logitech sebab kadang-kadang harga dia way cheaper compared to when you buy outside. My favourite so far is silent mouse from Logitech. Best gila sumpah tak tipu, sekarang dah boleh buat kerja tanpa bunyi mouse yang bising 😛. I think gamers out there will love this shop because they sell all of the computer and mobile stuffs.

Ada banyak lagi official store di Lazada. Korang boleh search sendiri and find your favourite. Don't forget to surf Lazada website tomorrow 27 September 2018,

🍉 Slash prices up to 95 % off
🍉 Crazy deals as low as RM 0.50
🍉 RM 2 million worth of vouchers

are waiting for you! Buy now or regret later 😉


Thank you!
🍎 Eizz


🍓🍓🍓🍓🍓🍓🍓🍓🍓🍓🍓🍓🍓🍓🍓🍓🍓🍓

Second session: the Shopathon, from 21 to 27 September 2018

How to join?

 
  1. Create a blog post to answer to the following question: Select three of your favorite brands on Lazada and tell us why you love them. 
  2. You need to mention the Shopathon sale (https://www.lazada.com.my/super-shopathon-sale/that will take place on 27 September 2018.
  3. The article must contain screenshots of the brands store pages mentioned in point 1.
    Examples: Apple official storeXiaomi official storeClarks official storeHimalaya official store. Browse the LazMall to find all official stores on Lazada!
    If one of your selected brands does not have a store page, you can replace it with a screenshot of your favorite product from this brand.
  4. Your site must contain 3 existing posts.
  5. Submit the link to your article via e-mail to contest@lazada.com.my with the subject titled: Lazada Shopathon Blogger Contest.
  6. You are welcomed to post the article in any language.
***

Prizes – Vouchers for All! 

At the end of the contest, each participant to either one or both sessions will receive one voucher worth RM30*.

Each entry stands for one chance to win, so join both sessions to increase your chances to win one or two of the vouchers below:

RM6,450 to 30 winners:
  • 1st Prize: 1 x RM600
  • 2nd Prize: 10 x RM300
  • 3rd Prize: 19 x RM150



No comments:

Post a Comment

Drop your comments :)