4 November 2018

Lazada 11.11 Blogger Contest: The Biggest One Day Sale!

Assalamualaikum and hi guys!


It had been a long time I did not write a long story on my blog. My 2018 is not so fantastic hew 🐌. Okay. Here I am today, writing on my blog about Lazada 11.11 Blogger Contest! I am super excited for the biggest ONE DAY SALE by Lazada 🎉🎉 . Have you read my previous post? If you are interested to join the contest, click on the link below to find out more.


Shopping is one of my hobbies. I love to shop so so much, yeah that's why I always broke hehe 😆. Lazada has always been my favourite online shop because of the variety of stuff especially makeup and skincare, home supply, electronics gadgets etc. I want to share some simple tips when you are about to shop online.


I hope these tips are useful. I shop a lot online, I experienced many things; unexpected product, low quality and so on. I do regret but we can always learn from all that. Please be careful when you buy online. Think before you act.

So while waiting for 11.11 to come up, here a list of products that I want to buy from Lazada.

1. Innisfree Volcanic Pore Cleansing Foam


Hey, you know me. Innisfree is my all-time favourite skincare product. I've been using Innisfree skincare for almost a year. It suits me well and I don't think I want to change to another product. Luckily, Innisfree official store is on Lazada! I always love how they have a lot of deals to offer.

2. STABILO BOSS Mini Pastellove Highlighter Pen


Look how cool it is! These highlighters are too cute to handle. I use highlighter every day when reading journal or article so I would love to buy this one. Hope for a special price. I can't wait to know the sale price.

3. Canon Original Ink


The biggest opportunity does not always there. So I decided to buy my Canon PiXMA E510 printer ink. As a student, I have my own printer because I have to print out my notes, assignment and so on. Believe me, you will save a lot if you choose the right printer. Canon official store is on Lazada. If you want to buy a printer, I suggest Canon PiXMA E510. You can print up to 800 pages black and 400 pages colour.

4. Sharp Microwave


I want to buy this microwave as a gift to someone. It is the perfect time to buy a wedding gift for your friends! The price is crazy from RM299 down to RM1?7. OMG, I can't wait to buy this microwave. Hurry up guys, put everything into the cart and lets checkout on 11.11.

If you want to find out more about the 11.11 shopping festival, click the link below for more crazy deals!


Remember to set your date on 11 November 2018 🌼

Thank you.
🌷 Eizz


1 November 2018

[HOW TO JOIN] Lazada 11.11 Blogger Contest: The Biggest One Day Sale!

*Lihat di bawah untuk Bahasa Melayu* *This is the copy from my email*

11.11 Shopping Festival - THE BIGGEST ONE DAY SALE is here! 
Prices as low as RM1, Discounts up to 90% Off, Collectible Vouchers worth RM11,000,000, SLASH IT and SHAKE IT... 

On this occasion, Lazada is pleased to invite you to join our 11.11 Blogger Contest where Lazada will be awarding prizes to 100 bloggers and one RM30* voucher to each participant

How to join:

  1. Create a blog post to answer the following question: What 3 products (or more) are you adding to your cart to buy during Lazada 11.11 Shopping Festival? Share your wishlist with Lazada! 
  2. You need to mention the 11.11 Shopping Festival (https://www.lazada.com.my/11-11/?hybrid=1that will take place on 11 November 2018 on Lazada Malaysia.
  3. The article must contain screenshot(s) of the products mentioned in point 1.
  4. Your site must contain 3 existing posts.
  5. Submit the link to your article via e-mail to contest@lazada.com.my with the subject titled: Lazada 11.11 Blogger Contest.
  6. You are welcome to post the article in any language.
  7. There will be 2 categories in selecting winners. All participants are eligible for both type of prizes


Join and get a chance to win one RM1,111, RM150 or RM100 Lazada voucher!

100 lucky winners:


  • 1st Prize: 1 x RM1,111 cash voucher
  • 2nd Prize: 11 x RM150 cash vouchers
  • 3rd Prize: 88 x RM75 cash vouchers


Get creative to win one of the creativity prizes up to additional RM600! 3 posts will be selected among the participants by an internal Lazada committee to award vouchers worth RM1,000.

Creativity prizes:
  • 1st Prize: 1 x RM500 cash voucher
  • 2nd Prize: 1 x RM250 cash voucher
  • 3rd Prize: 1 x RM100 cash voucher
The contest will start on 1st November and end on 11 November. 



All the best! 😊

The Lazada Team

*one voucher per participant worth RM30 for the minimum purchase of RM100 in a single transaction (other terms and conditions may apply).


11.11 Festival Membeli Belah - JUALAN SEHARI TERBESAR kini bermula!
Harga serendah RM1, diskaun hingga 90%. Baucar tunai berjumlah RM11,000,000 dan SLASH IT and SHAKE IT...

Sempena sambutan ini, Lazada berasa berbesar hati menjemput anda untuk menyertai 11.11 Blogger Contest di mana anda akan dihadiahkan baucar bernilai RM30 untuk setiap penyertaan dan hadiah lain untuk 100 orang melalui lucky draw!

Cara penyertaan:


  1. Tulis satu ‘blog post’ dengan menjawab soalan berikut: Apakah 3 produk (atau lebih) yang anda rancang untuk membeli sempena Lazada 11.11 Shopping Festival? Kongsikan Bersama kami!
  2. Anda perlu menyebut tentang 11.11 Shopping Festival (https://www.lazada.com.my/11-11/?hybrid=1) yang akan berlaku pada 11 November 2018 di Lazada Malaysia.
  3. Pastikan artikel anda mengandungi ‘screenshot’ untuk kesemua produk yang anda nyatakan.
  4. Pastikan blog anda mempunyai sekurang-kurangnya 3 post yang sedia ada.
  5. Sila sertakan link artikel anda melalui email ke contest@lazada.com.my dengan subjek: Lazada 11.11 Blogger Contest.
  6. Anda boleh menggunakan apa apa bahasa semasa memuat naik artikel.
  7. Terdapat 2 kategori dalam pemilihan pemenang. Semua peserta layak mendapat tempat untuk kedua-dua kategori.

Sertai dan and berpeluang untuk untuk memenangi RM1,111 RM100 atau RM75 Baucar Lazada!

100 pemenang bertuah:
  • Hadiah Utama: 1 x RM1,111 baucar tunai
  • Hadiah Kedua: 11 x RM150 baucar tunai
  • Hadiah Ketiga: 88 x RM75 baucar tunai

Cabar diri anda untuk menjadi kreatif dan merebut hadiah yang bernilai  RM600 bagi kategori kreativiti untuk post anda. 3 post terbaik akan dipilih oleh pihak Lazada.

Hadiah Kreativiti:
  • Hadiah Utama: 1 x RM600 baucar tunai
  • Hadiah Kedua: 1 x RM300 baucar tunai
  • Hadiah Ketiga: 1 x RM100 baucar tunai
Pertandingan ini akan bermula dari 1 November hingga 11 November.

Selamat maju jaya!   

😊
  
The Lazada Team

*setiap baucar yang bernilai RM30 adalah dengan pembelian yang bernilai minimum RM100 untuk satu transaksi (bergantung pada terma dan syarat)



26 September 2018

Lazada Shopathon Blogger Contest

Assalamualaikum dan salam sejahtera.


Lazada Shopathon Blogger Contest kini kembali dengan sesi ke-2. Wow! Jangan lepaskan peluang untuk sertai. Yang dah join sesi 1 boleh join sesi 2 sekali. Memandangkan aku terlepas contest sesi 1, so aku akan join sesi 2. Apa yang best? Korang join je dah dapat voucher RM30, belum menang hadiah utama lagi. So jangan lepaskan peluang, masih ada masa sehingga esok 27 September 2018.

Cara dan syarat untuk join Lazada Shopathon Blogger Contest ada di akhir post ini.

Lazada merupakan salah satu platform online shopping yang aku suka. Nak tahu kenapa? Sebab sekarang dah ada offcial store brand. Bila ada official store maknanya kita tak akan mudah tertipu dan of course kualiti akan lebih terjamin. So, aku senaraikan tiga favourite official store yang ada di Lazada.

1. Innisfree


Brand Innisfree dari Korea ni merupakan salah satu favourite aku sebab aku memang pengguna tegar produk-produk dari Innisfree. Rasanya Innisfree baru ada official store baru-baru ini. Dari segi harga pula, lebih kurang je kalau beli di outlet dan yang paling best Innisfree di Lazada selalu ada free gift. So, lepas ni lagi mudah kalau malas keluar boleh terus order online.

2. Carlo Rino


Yang kedua, brand Carlo Rino. Carlo Rino memang tak pernah mengecewakan. Aku memang suka betul dengan sling bag or hand bag Carlo Rino sebab cantik dan selalu ada minimal design. Carlo Rino memang selalu ada sale, kena pandai cari tarikh yang sesuai. Range harga dari RM100 lebih yang mana aku rasa sangat affordable. Esok, 27 September 2019, Lazada akan mengadakan Shopathon Sale up to 90% off tau, jadi jangan lepaskan peluang.

3. Logitech


Yang ketiga, Logitech. Aku suka Logitech sebab kadang-kadang harga dia way cheaper compared to when you buy outside. My favourite so far is silent mouse from Logitech. Best gila sumpah tak tipu, sekarang dah boleh buat kerja tanpa bunyi mouse yang bising 😛. I think gamers out there will love this shop because they sell all of the computer and mobile stuffs.

Ada banyak lagi official store di Lazada. Korang boleh search sendiri and find your favourite. Don't forget to surf Lazada website tomorrow 27 September 2018,

🍉 Slash prices up to 95 % off
🍉 Crazy deals as low as RM 0.50
🍉 RM 2 million worth of vouchers

are waiting for you! Buy now or regret later 😉


Thank you!
🍎 Eizz


🍓🍓🍓🍓🍓🍓🍓🍓🍓🍓🍓🍓🍓🍓🍓🍓🍓🍓

Second session: the Shopathon, from 21 to 27 September 2018

How to join?

 
  1. Create a blog post to answer to the following question: Select three of your favorite brands on Lazada and tell us why you love them. 
  2. You need to mention the Shopathon sale (https://www.lazada.com.my/super-shopathon-sale/that will take place on 27 September 2018.
  3. The article must contain screenshots of the brands store pages mentioned in point 1.
    Examples: Apple official storeXiaomi official storeClarks official storeHimalaya official store. Browse the LazMall to find all official stores on Lazada!
    If one of your selected brands does not have a store page, you can replace it with a screenshot of your favorite product from this brand.
  4. Your site must contain 3 existing posts.
  5. Submit the link to your article via e-mail to contest@lazada.com.my with the subject titled: Lazada Shopathon Blogger Contest.
  6. You are welcomed to post the article in any language.
***

Prizes – Vouchers for All! 

At the end of the contest, each participant to either one or both sessions will receive one voucher worth RM30*.

Each entry stands for one chance to win, so join both sessions to increase your chances to win one or two of the vouchers below:

RM6,450 to 30 winners:
  • 1st Prize: 1 x RM600
  • 2nd Prize: 10 x RM300
  • 3rd Prize: 19 x RM150