5 February 2018

WINNERS - DAY 1 OF 12 DAYS OF BEAUTY

Hey guys.

Lamanya tak menaip. Sebenarnya ada je beberapa post yang aku dah taip tapi itulah kadang-kadang separuh jalan je maka mereput lah di folder draft lol.


Selama sebulan tahun baru berlalu, ada beberapa peristiwa yang terjadi kepada diri aku. Antaranya, aku diumumkan sebagai salah seorang pemenang DAY 1 OF 12 DAYS OF BEAUTY (The Christmas Giveaway) yang telah dianjurkan oleh Althea Korea. Yuhuu 😍. Rezeki tak putus-putus, sebelum ni menang contest Lazada (tak claim lagi sebab tak tahu nak beli apa. Suggestion please). Hehe. Alhamdulillah.

Seramai 100 orang pemenang telah dipilih. Banyak gila kan?! So, aku antara salah seorang yang bertuah. Hadiah giveaway adalah Suaviss' Colmado Body Wash Gift Set containing 5 deluxe sized shower gel. Perfect size kalau nak travel. Yihaa.


Comel gila dan sayang nak guna. Akan digunakan kalau aku travel ke mana-mana nanti. Selama 12 hari giveaway berlangsung, ada beberapa lagi yang aku join, tapi satu ni je yang menang. Hehe. Giveaway ni berlangsung sepenuhnya di blog Althea Korea. Aku ada join contest di Instagram Althea Korea jugak dan dengan rasa penuh syukur, aku menang lagi sekali guys! Haa, nak tahu apa hadiahnya, tunggu next entry 😋


Belanja gambar je la ye. Hehe. What is colmado? 🤔

Sekian ❤️

6 January 2018

WINNER! Third Place Lazada Online Revolution Blogger Contest

Hey guys.

Selamat Tahun Baru. Post pertama untuk tahun 2018 😉. Apa azam tahun baru korang? Azam tahu baru aku nak berat 47 kg (hehe) dan semoga projek master berjalan dengan lancar.

Bulan lepas aku ada join satu contest dari Lazada. Aku menang lagi guys. I am so HAPPY! Sebelum ni aku dah pernah menang 3rd place contest dari Lazada juga bulan April lepas. Aku dah gunakan RM150 shopping voucher sebelum ni. Aku beli luggage sebab tak tahu nak beli apa. Hehe.

So kali ini aku dapat RM100 shopping voucher. Tak guna lagi, please suggest apa yang patut aku beli. Aku ada join beberapa contest lain and I am so lucky sebab asyik menang je. Nanti next post aku share okay.


*Aku tak jumpa pula banner yang ada nama sebagai pemenang lol.

Sekian.
 
❤️💖💝

23 November 2017

Lazada Online Revolution Blogger Contest

Hey guys. It has been awhile since my last post. I am so busy with my research right now. I already pursue my study, yay!

I got an email from Lazada about Online Revolution Blogger Contest. So, I take this opportunity to join the contest and hopefully will be selected as one of the winners. Hey, you guys can also join the contest, the number of prizes will increase depending on the number of participants.



How to join?

You can click the following link and follow all the steps.

Here the answers to the questions:-

a.  Do you remember the first product that you ever purchased online? What was it and how was your experience?
I do remember the very first product that I purchased online. That was around 2014 in the middle of my Asasi (Foundation in Science) in UiTM Puncak Alam. I bought two shirts from an Instagram account (sweet17house) if I was not mistaken. The price of the shirts is about RM35 per shirt maybe 🤔. I did not satisfied with the product because one of the shirts was too small and the other one was not the same as stated.

b. Which types of products would you prefer buying online?
The types of products that I prefer buying are more to electronics or accessories. This kind of products are much cheaper compare to the store and the quality also is good. I have several experiences buying iron, handphones etc. online. So far so good. Hehe.

c.  What do you love about online shopping?
The things that I love about online shopping is you just choose and pay through your phone and the item arrives at your door. Yeay! The feeling is like you got something from someone but actually, it is not. Haha. Most of the online stores nowadays provide free shipping, who doesn’t love free shipping, tell me tell me 😜.

d. Which products did you buy or are you planning to buy on Lazada during the Online Revolution sales?
I am planning to buy a garment rack. You know everyday is raining and I have no place to hang my clothes. Since the price is affordable for me, I will buy one soon.




Online Revolution will take place from 11 November to 14 December 2017. This is the right time for all of us to purchase online and of course, there are lots of sale and promotion. Visit the Lazada page right now or just click the banner above!

Depending on the overall number of participants there will be either 25, 50, 80 or 111 winners:

1. Less than 200 Participants (25 winners)
1st Prize: 1 x RM300 voucher
2nd Prize: 9 x RM150 vouchers
3rd Prize: 15 x RM100 vouchers

2. More than 200 Participants (50 winners)
1st Prize: 1 x RM500 voucher
2nd Prize: 15 x RM150 vouchers
3rd Prize: 34 x RM100 vouchers

3. More than 350 Participants (80 winners) 
1st Prize: 1 x RM750 voucher
2nd Prize: 35 x RM150 vouchers
3rd Prize: 44 x RM100 vouchers

4. More than 500 Participants (111 winners) 
1st Prize: 1 x RM1,000 voucher
2nd Prize: 50 x RM150 vouchers
3rd Prize: 60 x RM100 vouchers

Hurry up and join the contest.


Last date for entry submission: 14 December 2017

See you guys soon!