28 December 2013

Straw Holder

..Assalamualaikum..

Hey there. Today nak share something yang aku baru tahu. Ya. Baru mengetahuinya setelah kurang lebih lagi 2 bulan setengah  nak masuk 19 tahun. Dah boleh kawin daa. Huahua :3

Oke. Cerita dia, malam semalam sebelum tidur, aku macam biasa lah kan scroll twitter. Macam takdak kerja --" Then, ternampak la satu tweet ni. Tweetnya macam kat bawah ni



Gelak sorang2 aku tengok benda ni. Sebab aku memang tak pernah buat pun sebelum ni. Kan bila masukkan straw dalam air tin ni, straw tu akan naik balik. Hehehe. Now, I know it ! Boleh laa layan video bawah ni ;)



Have fun !
Thank you.

24 comments:

  1. wooww.. terbaek la.. bru prasan gk baru2 nie bla org post gmbr 2.. :D

    ReplyDelete
  2. Tak pernah pulak terpikir tentang hal ni. Maklum la, biasa minum terus togak je tak pakai straw. Hehe

    ReplyDelete
  3. akak pun baru tahu juga ni.. hehe.. akak jarang minum air tin..

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe. kan. izz selalu minum tapi yg oligo punya. tak bersoda. :p

      Delete
    2. selalu kalau buka tin tu terus tolak je benda tu ke belakang..

      Delete
  4. hahaha... akk pun ada baca tweet sal ni..ekh.. hehe.. xtau gak ttg ni..kelakar je =)

    ReplyDelete
    Replies
    1. ehh. akak ada twitter jgk ea. nanti nak follow. weehuu

      Delete
  5. cit. baru tahu kefungsiannya!

    btw, thanks sharing.

    ReplyDelete
  6. hahaha straw holder rupanya....19 thun hidup .....x pnah taw :P * rasa kagum gila...hehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahaha. kan. ramai yg x tahu fungsinya. :3

      Delete
    2. slama nieh x tgok pun bnda tuh...hahaha alih2 straw holder....hehehe....tetiba rasa ketinggalan =='

      Delete
  7. Oooo..itu rupanya..ha..ha..kita pun tak terfikir and tak tau walau pun peminat tegar air dalam tin..Thanks aiza...Follow sini juga ya!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ouh. btw Im not that Aiza. Heheheh. Will follow you too :)

      Delete
  8. Ahahahahaha wahh gitu rupanya!!! Hahahaha
    takpernah tahu function dia cemtu hihihih thanksssss eizzzz

    ReplyDelete
  9. kalau buka mesti bende tu tercabut sekali acaner tu ??

    ReplyDelete
    Replies
    1. dah tercabut tak payah la minum guna straw. huahua

      Delete
  10. straw holder ke? acane hidup dah 22 tahun baru tahu pasal ni...haha

    ReplyDelete

Drop your comments :)