29 May 2013

Follower ke 1000 : Iwan

Assalamualaikum..

Selama hampir 3 tahun kurang lebih bergelar blogger, akhirnya follower dah mencecah 1K. Gembira ? Of coz la. :D Teringat first time buat blog dulu2, blur habis tak tahu apa2. Blog ni merupakan blog ke-2. Blog yang first hanya bertahan selama 3 bulan kalau tak silap. Follower masa tu 73. Then, delete. Se-mata2 nak tukar URL blog. Padahal boleh je tukar. Haha. Dulu tak tahu apa2. 

Blog ni pun dah dua kali tukar URL. Dan rasanya dah tak nak tukar lagi sebab aeinafq tu membawa sejuta maksud buatku. Hekhek. :p Aku bukan blogger pemes, so nak kumpul follower sampai 1K tu memerlukan kerja keras juga la, dengan meng-follow blog2 lain juga.

Semakin lama blogging, terasa semakin bahagia kerana dapat mengenali kawan2 yang baik. Thanks, Kak Nana, Kak Hana, Kak Anis, sebab banyak bagi komen berunsur nasihat. Cehh. Dah anggap kakak2 semua macam kakak sendiri. Kepada yang aku tak tag tu, jangan terasa hati pula. Hehe. :p

Panjang pula intro, hehe. Tahniah kepada follower yang ke 1000 blog putih hitam aku yang tak seberapa ni. Tahniah buat Iwan :) Korang semua boleh follow blog Iwan, nanti dia follow balik. Hehehe. :p

Di sini juga, aku nak potretkan semua follower dari 100 ke 1000 yang aku dah printskrin. :)

Dalam ni ada 2 orang kawan aku. Hehe. Template dulu, pink. :) Dah lama simpan pic ni, tunggu follower 1K. :p

Masih lagi template sama dengan yang atas :)


Aku sayang template ni :) Tapi biasa la, sekali2 nak juga tukar.


Tak sempat nak printskrin 400 betul2 sebab masa ni kat asrama. Balik jarang. Bila dah online, dah jadi 427 :)


Masa ni gila Domo. Guna template by Nabila Medan :)

Sememangnya tak boleh terpisah dengan warna pink. Tukar template balik. Sayang gila template ni sebab edit sendiri tapi tak da back up :(


Masa ni dah tukar biru kerana ada satu sebab yang tak perlu kau tahu. Mulai pada saat itu, aku mula tidak menyukai pink. :p


#800


900, template washed denim. First time guna tapi seketika cuma. :p

1000 ? Tak da. Haha. Dah printskrin tapi pic dalam lappy. Now online guna netbook. Malas nak transfer. Tapi yang pasti memang Iwan follower ke-1000. Dia siap cakap lagi kat chatbox aku tu. :p Kemain, takut aku tak perasan. Haha.

Tahniah kepada Iwan. :) Terima kasih kerana sudi follow blog awesome ni. Kahkah :p

Cepat2 terjah blog Iwan ye ! Done :)

Always Love,

34 comments:

  1. tak perlu la mention nama kita first..malu tahu?lol
    ahaha.. rajinnya buat blog baru semata2 utk tukar url.. hehe..

    yeay..sama.. ! tepuk sikit..hehe.
    tahniah yea.. :)

    p.s/kita cr readers ja ..followers pn cari..tapi tak syok la..huhu

    ReplyDelete
    Replies
    1. Biar la nak mention jugak ! Haha.

      Habis tu macam mane nak syok ? Lain la kalau kita ni pemes gittew. Hahaha

      Tahniah utk akak jugak, Jom lumba 2K pula. hehe :p

      Delete
  2. Tahniah n salam berkenalan....jemput2la datang blog saya yang tidak seberapa..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Thanks. Salam perkenalan kembali. :) otw p blog awk :)

      Delete
  3. rajinnya printscreen. .hehe. . :D tahniah ya. . :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hehe. Thanks. Perasan tak follower 601 ? :p

      Delete
  4. Hik3
    Kejadian kita ni sama :)
    Sebenarnya saya pun ada lebih dari 10 blog
    Delete pun sebab nak tukar link/email

    Hik3
    Thanks for mention nama

    ReplyDelete
    Replies
    1. Haha. Banyak gila sampai 10 blog.

      You're welcome :)

      Delete
  5. tahniah eizz.. dah ramai follower.. :D

    ReplyDelete
  6. tahniah. dah ramai dah followers :D

    ReplyDelete
  7. tahniah :)) smga terus bjya lam dunia blog ^__^

    ReplyDelete
  8. Tahniah :D Lia bru 600 lebih. hoho.. kena berusaha keras ni:D

    ReplyDelete
  9. tahniah!! da 1k tu..ramai btol yg follow dia :) bgus la..lumba elok2 dgn kakNana ha3..target dpt 10k plak..sy bru 100++ tp syukur la sbb ada jgak yg sudi flow sy =)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Thanks. Yeah ! Persaingan sihat dgn Kak Nana. Hehe. Slow2, lepas ni bertambah lagi :)

      Delete
  10. wah tahniah ye eizz..wah kagum tengok semua printscreen tu dan kak lea pun adalah kat situ he3...happy blogging eizz...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Thanks akak. Hehe. Akak pun ada yer ? Oke, happy blogging :)

      Delete
  11. phewwwiiittt.. hot r... haha.. congrat :)

    ReplyDelete
  12. wowwwww..da 1k ++..bestnye..tahniah Eizz..bile la akk da dpt bil fllower cm Eizz nie kan..hihi~

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hehe. Tak lama lagi dapat la tu. Usaha tangga kejayaan. Keh keh

      Delete
  13. Seronoknye dah 1k, saya punye belum lagi tgh usaha ni hehehe... Jemput la singgah blog saya jugak :))

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hehehe. Teruskan blogging ! Otw p blog awk :)

      Delete
  14. tahniah Eizz! keep on blogging :D

    ReplyDelete
  15. Tahniahhhh dikkk. Hehehe. Ceria betul dia niii. Hehehe. Keep it up! =)

    ReplyDelete

Drop your comments :)