7 May 2013

Quotes Photography #3

Assalamualaikum..

Hai awak semua. :) Sebelum tu nak bagi tahu Kak Hana dan Kak Nana, Aein dah join dah segmen tu. Hehe. Scroll ke bawah. Dan tag semua rakan bloglist. Tak bagi tahu pun dorang sebab tenet slow, harap mereka perasan. Hee :D

Oke hari ni nak kongsi hasil editan Aein. Hehe. Sebenarnya dah tak tahu nak gunakan ganti diri apa. Tak nak guna 'aku' sebab yang baca blog ni semua kakak2 dan mereka yang sebaya. Kalau aku macam kurang ajar. Haha. Kalau 'saya' ,nampak skema sangat. :p Guna nama je la senang. :p

Semalam kan, dan hari ni juga. Apasal la line internet ni slow gila. Fed up rasa. Memandangkan dah slow, nak online pun tak semangat. So, Aein tengok2 la laptop Aein ni. Tengok2 gambar kat desktop cantik2. Aein pun edit la, jadikan quotes photography. Fotografi la sangat. Haha

Semua gambar kat bawah ni dari South Africa. Cantik sangat ciptaan-Nya. 






Kalau nak tengok jelas, klik je pada gambar tu. :) Amacam ? Banyak cantik tak ? Hehe. Gila lama tunggu upload pic ni. :p Sampai sini dulu.

Sekian..


6 comments:

  1. subhanallah! cantik sangat ciptaan-Nya :) siapalah kita nak pertikaikan keindahan ciptaan Yang Maha Esa :)

    ReplyDelete
  2. sy gna 'aku'. .knon nk slamber2 gtu2. .heehe. .cntk pmndgn. .sy ska quote mahatma gandi 2. . :D

    ReplyDelete
  3. cantiknya..kita suka yg pertama n ke3 ..gambar n quote cantik..hehe..dlu pun ada juga buat..pastu 'burn' hoho..nanti tukar2 nak? hehe

    ReplyDelete
  4. @Nana Liena Ye ke ? Ada buat jugak ea ? Kalau macam tu, jom la tukar2. Hehe

    ReplyDelete
  5. Subhanallah! Indah ciptaannn-Nya.

    ReplyDelete

Drop your comments :)