14 May 2013

Tetiba :p

Assalamualaikum..




Semalam kan, tengah bersemangat follow meng-follow blog2, tetibe je keluar word verification. Eh ? Ke apa orang sebut ? Ehehe. Ada la dalam lapan puluh blog follow, *mohon percaya. Tetiba keluar cam tu. Penat jugak lah nak taip tu. Kena yang senang, tak pe la. Kena yang susah, tak terfollow lah jawabnya. 

First time jadi macam ni. Sebelum ni tak pernah. Ke sebab banyak sangat follow dalam sehari ? Ye ke ? Sebelum ni pun rasa follow banyak jugak tapi tak pulak jadi macam tu.

Sape pernah jadi macam ni ? Kenapa ye ? Susah la nak follow kalau asyik kena taip je dulu. =.=" 

Always love.
Sekian..


18 comments:

  1. g kat seeting..ignore bnda tu..huhu

    ReplyDelete
  2. hehe..kita pernah juga kena..limit satu hari tak tahu la berapa..ahaha..mmg seram dah

    ReplyDelete
  3. hehe..kita pernah juga kena..limit satu hari tak tahu la berapa..ahaha..mmg seram dah

    ReplyDelete
  4. akak pernah juga kena 2,3 kali macam ni.. sbb hari tu banyak sangat follow kot.. haha.. then jadi okey balik :)

    ReplyDelete
  5. blogger takot spam je yg follow bebyk...sbb 2 kne verify...tp tgu la dlm 24 hours nt ok balik...

    ReplyDelete
  6. eh, tak penah lagi la kena setakat ni >.< peliknya.

    ReplyDelete
  7. hah, gila menyusahkan klw nk follow mcm tu?? terus tutup lah jawabnya, hanya yg tabah yg mampu follow, hahah..btw thanx ea, sy singgah sini lawat awk..hehe :D

    ReplyDelete
  8. Sebab takut jadi pape kowttt, itu mgkin satu langkah berjaga-jaga. Hehehe. *Macam tahuu je kann. ><"

    ReplyDelete
  9. hoho..byk kali dah kena so enter je la then follow..hehe

    ReplyDelete
  10. pernah gak..tpi lpas tuh dah oke :)

    ReplyDelete
  11. akak pernah kena juga.. keluar word verification sebab dia takut kita ni robot (spam).. akak layan je.. hehe..

    ReplyDelete
  12. saya pernh terjadi,sebb dulu saya rajin follow org,dlm 10 ke 15 mcm tu dy kuar natang ni..:)lpas tu mood folo pun mls..

    ReplyDelete
  13. owhhh kalau rmai sgt follow orang jd cm2 upenya..xpnh lg jd :) rajin blogwalking..

    ReplyDelete
  14. blog tu famous sangat kot sampai ada security :p

    ReplyDelete
  15. mmg mcm 2 dik . jgn tamak follow sgt lpas ney k . tkot spam plak kang :D

    ReplyDelete
  16. Baru je kena semalam. Hampeh je. Uhukhuk. =.="

    ReplyDelete
  17. eh! follow pun ada verification? leceh gila!

    ReplyDelete

Drop your comments :)