31 December 2013

Me and 2014

..Assalamualaikum..


Hey there. Hari ni aku rasa last blogpost untuk tahun ni. Heh. Dah memang hari ni last pun kan. Yeahh. Good bye 2013. Tahun di mana paling bermakna buat aku bila dapat menjejakkan kaki ke universiti. Ecehh. So, just nak bagi tahu lah, cuti aku pun dah nak habis, Sabtu ni dah nak balik Selangor dan aku tak pasti lagi bila boleh sambung update. Maybe bulan April nanti sebab dah takda cuti. Mohon mengerti dan merinduiku. Mwahaha :p



So, untuk tahun 2014 ni, aku berharap dapat merasa pakai phone baru. Phone yang aku guna masih elok cuma speaker je yang tak berapa nak oke. Duit takda. So, aku akan jimat la untuk sem ni, dan mana tahu kalau ada baki elaun lebih, boleh beli handphone. Heheh. Kasut baru, teringin jugak. Sebab kasut ada satu je pakai pergi kelas. Sekali hujan. Hmm. Dah basah. InshaAllah yang tu next week aku beli. 



January ni macam2 tarikh penting untuk aku. Paling penting Test 1 lah. Doakan aku baik2 sahaja. Hehe. Dan majoriti family aku birthday semua bulan Jan. Sepatutnya aku boleh buat banyak blogpost tapi kerana kekangan yang tak dapat dielakkan. Aku kena belajar. Bila dah hadap laptop ni, nanti buang masa. Tak gitu ?



February. Nothing to say. Just focus to study. March, another test again. Wish me luck guys.



March 2014 juga aku akan menduduki peperiksaan akhir. My birthday too. Mesti takda yang ingat punya. Dah la jatuh hari weekend. Haha. So my birthday, lets sleep bebeyh.



Nah. Nak kasi korang semua ingat birthday aku. Mwahahaha. Maka genaplah usiaku 19 tahun. Dah besar dah aku tapi slim maintain 40kg. Tinggi 156cm. Tak layak derma darah. Tetibe.



April yang di nanti2. Maka berakhirlah pengajian aku selama setahun Foundation in Science. Then lepas tu sambung degree. Perghh. Muda lagi aku. Kah3. InshaAllah dengan izin-Nya.

Jumpa lagi.
Thank you !


25 comments:

  1. huyoo !! udah ada jadual 2014.. huhu #thumbs #up

    ReplyDelete
  2. selamat tahun baru.. hehe.. sy lak 3 march.. tggi n berat sma mcm awk.. :D

    ReplyDelete
  3. semoga segala perancangan eizz berjalan lancar dan dipermudahkan oleh Allah.. sedihnya lepas ni eizz senyap lagi.. :(
    semoga berjaya menempuhi semester baru yang semestinya lebih mencabar.. all the best eizz.. muda lagi umur 19 tahun tu..

    ReplyDelete
  4. selamat tahun baru eizz.. semoga hari2 mendatang diberkati Illahi :) gonna miss your posts.. huhu..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Selamat tahun baru kembali. Gonna miss you too. ecehh :D

      Delete
  5. x jumpa shout box... isi tabung juga...thx
    happy new yr dik:-)

    ReplyDelete
    Replies
    1. shoutbox ada je kak kat bawah tu, haha, btw thank you

      Delete
  6. Semoga hari mendatang lebih baik dari sebelumnya. =)

    ZH Blogger

    ReplyDelete
  7. New year too!!! pastikan semuanya tercapai yeee.. jangan hangat2 tahi ayam!! ahahaha... Let's make different this time!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Baiklah encik classmate. Together we run to the top. ecehh

      Delete
  8. Selamat maju jaya dikkkkkk. :)

    ReplyDelete
  9. may Allah ease things for you, good luck soon ;D

    ReplyDelete
  10. budak hot twitter, insta, blog, hahaha, btw selamat tahun baru (boley lg ke)

    ReplyDelete

Drop your comments :)