22 December 2013

The First Three Words Describe Yourself

..Assalamualaikum..

Hey there readers. Long time tak update blog. Rindunya nak macam dulu. Rindunya nak aktif balik. Warghhhh >_< Memandangkan sekarang ni mid term break, ( 2 weeks je pun ) so, nak blogging puas2. Ecehh. Act, banyak homework nak kena siapkan. If ada masa, boleh la update.

Oke. Oke. Entry hari ni simple je. The first three words best describe yourself. I dah try. I got cheerful, funny and special. Hehee :D


Eh, jangan lupa komen tau. Muahahaha :p
Sekian. Love ya :)

11 comments:

  1. akak dapat Cheerful, Special and Cool.. hehe :p

    http://www.hanasays.com/2013/12/579ai-no-kotoba-novel-review-cupcakes.html

    ReplyDelete
  2. dapat amazing, cheerful n hopeful. .heee :3

    ReplyDelete
  3. pure, special, hopeful..
    alarh.. xde cheerful.. xpe.. mmg tgh sedih pun skrg.. huhu..

    ReplyDelete
  4. amazing, cool, strong, special, funny.., eh terbanyak pulak.. hehe..
    mungkin sebab anne dah biasa main wordsearch so bila nampak je terus scan dari atas kebawah kiri ke kanan.. hehehe..

    ReplyDelete
    Replies
    1. wahh. terbaik lah. hahaa. kita paling tak suka wordsearch, ngeh2

      Delete

Drop your comments :)