24 May 2013

My Game Your Game

Assalamualaikum..

Kena tag lagi. Hehe. Kali ni Afifah yang tag. Thanks :)



1. Warna yang korang paling benci ?
  • Benci ? Tak da kot, semua suka. Asal menarik tertarik. :)

2. Ada jawatan tak kat sekolah ? Kalau ada apa ?
  • Saya dah habis sekolah. Hehe. Tapi last year pernah jadi pengerusi Kelab Tenis dan Naib Pengerusi Persatuan Sains dan Matematik. Hee :)

3. 5 buah lagu paling korang suka ?
  • Stay - Miley Cyrus
  • My Love - Westlife
  • I need you - Lady Antebellum
  • 12:51 - Krissy ft. Ericka
  • Cry - Cassadee Pope

4. Dari skala 1-10, berapa banyak korang sayang besties korang ?
  • Sahabat adalah sesuatu yang sangat bermakna dalam hidup saya. Hehe. Of coz la 10. Sayang kawan sangat2. Bestie Love Forever. :)

5. Favourite food korang ?
  • Laksa penang, yum yum :)
  • Seafood :) Ketam,udang,sotong bakar or panggang or rebus cicah air asam. Perghhh !
  • Budu. Hihi :)
  • Carrot juice :)

6. Drama TV3 paling korang suka ?
  • Jarang sangat tengok tv. Tapi suka tengok yang slot Akasia pukul 7 malam tu. Hehe. Best la jugak. Semenjak dua menjak ni asyik adaptasi dari novel and OST pun best best. :)

7. Lagu paling comel bagi korang ?
  • Erk ? Lagu comey pun ada jugak ? Entah la. Suka dengar yang parodi dekat radio Era. Memang lawak habis. Hehe :)

8. Kalau korang terserempak dengan Justin Bieber, apa korang akan buat ?
  • Mestilah photoshoot 50 keping gambar. Haha. Walaupun tak da lah obses sangat dengan Justin Bieber. Tapi kalau dah jumpa artis, sape tak excited. Ye dokk ?

9. Genre muzik yang korang suka ?
  • Layan je semua lagu. Balada, rock, semua2 lah. Tapi lebih suka dengar lagu slow2, english.

10. Siapa yang ada kat fikiran korang sekarang ? - jujur
  • Tak nak jujur boleh ? Hehe. Tak da sapa2. Hanya dia, tetap dia, selamanya dia. Saya sayang dia. Saya tak nak berpisah dengan dia. Dia segalanya bagi saya. Siapa dia ? Dia jodoh saya. In shaa Allah. :p

11. Berapa kali update status facebook setiap hari ?
  • Tak da facebook. Yeay ! Saya dah berjaya deactive facebook hampir sebulan. :) Wehuu. Masa ada dulu pun tak update sangat. Seminggu sekali je. Haha

Done. Macam biasa, tolong jawab je. Malas nak tag. Haha. Btw, nak tahu first lagu kat blog Afifah tu tajuk apa ? Best sangat !

Komen tau !

Always Love,



21 comments:

  1. haha..ada lagi ea.. kita dah tak ada semangat nak balas..huhu..

    benci JB.. -__-

    ReplyDelete
    Replies
    1. Haha. saja je ni sebab dah tak da modal nk update blog. hehe

      Delete
  2. hehehe. best la tahu pasal awak. oh, deactive facebook. huhuhu.

    ReplyDelete
  3. thanks jawab yee :D lagu kat blog saya tuhh , lagu pertama Just A Kiss - Lady Antebellum , lagu kedua Need You Now - Lady Antebellum dan lagu last All We'd Ever Need - Lady Antebellum jugak . hehee . thanks sekali lagik yee :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. wooo thanks yo ! Ni mesti peminat Lady Antebellum. hehe

      Delete
  4. akak paling suka lagu2 English yg evergreen.. Westlife, Backstreet Boys, Boyzone dll :D

    ReplyDelete
  5. ape2 saje ikan / seafood panggang + cicah air asam mmg perhhh la !! hehe

    ReplyDelete
  6. Sama laa kita, suka seafood and fore carrot susu. Dik, nt adik try plak epal susu tauu. Sedaaaaapppppppp ;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Epal susu ? Tak try lagi, biasa minum apple biasa je. Nanti nak try :)

      Delete
  7. facebook utk bhubung ngn kwan2 je..hehe :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ya betul tu. Tapi sekarang lebih mudah. Macam2 dah ada. WeChat, Line, Whatapps dll. hehe

      Delete
  8. waaa... main tenis ye dik.. nnt ajar ek.. hehe..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Seriously tak pandai pun main. Haha. Masa tu kelab tenis kurang member, tu la sy yg jadi leader. hehe

      Delete
  9. he3..ada lg upenya :) afifah tu bru umur 12 upenya..maju btol budak2 skrg..part budu tu terbaek la..

    ReplyDelete
    Replies
    1. 12 ? x tahu pula. budak2 sekarang. kita2 dulu umur 12 tahun baru kenal komputer. hukhuk

      Delete
  10. akak pun ada je akaun facebook, tapi aktif.. sebenarnya akak tak reti nak luahkan perasaan kat situ.. melalui blog lagi best kot.. hihi..

    ReplyDelete

Drop your comments :)