19 May 2013

Tentang Saya

Assalamualaikum..




Hey uolls. Kena tag lagi ni. Atoiyaa. Masih game 11 things about me. Tapi saja nak tukar tajuk. Hehe. Terima kasih Nilly sebab tag kite. Oh ya, Nilly dapat Uitm sama dengan kita. Asasi. Nanti jumpa k. Hee


Jom jawab soalan :p


1. Kalau boleh balik ke zaman high school/secondary school, korang nak ubah apa?

  • Nak belajar rerajin, dapat semua A SPM. Tapi dulu dah belajar semaksima mungkin tapi tak da rezeki. :')

2. Roti Canai vs Nasi Lemak?
  • Roti canai telur kuah kacang. My fav. Hehe. Nasi lemak kurang sebab nasi tu macam berat. Nama dah lemak kan. :)

3. Running Man vs 2Days1Night vs Barefoot Friends.?
  • Secara jujur. Tak tahu menahu. Hehe.Tahu Running Man je tapi tak pernah pula tengok.

4. Peristiwa yang buat awak gelak tetibe je kalau ingat balik, XD
  • Banyak. Nak2 dulu banyak habiskan masa dekat hostel. Hari2 lepak dengan kawan2. Terlalu banyak kenangan bersama.

5. Stuff yang awak paling sayang, orang lain tak boleh sentuh.
  • Entah la. Tak de kot. Hehe.

6. Tell me about your crush/Describe them
  • Kacak. Baik. Alim. Melting k.

7. Awak awkward tak kalau balik kampung n jumpa saudara mara. HAHA
  • Tak sangat. Sebab dah biasa. Happy family la katakan. Hehe

8. Awak ada tak sorang makcik/pakcik yang awak tak suka. Asyik sebok hal tepi kain orang jeee
  • Ada la sorang. Suka sangat ambil tahu hal orang. Tapi lantak p lah kan. Asal kau bahagia. Hukhuk

9. My precious : Laptop vs Handphone?
  • Of coz lah handphone. Kalau tak da henpon rasa boleh mati. Amboii melampau. Hehe.

10. Younger idols vs Older idols?
  • Older kot. Lebih tua lebih banyak pengalaman. Hehe. Tak juga. Bergantung la pada individu tu. :)

11. Your dream jobs?
  • I wanna be a doctor. :) Doctor to be. In Shaa Allah. :)

Done. Macam biasa. Malas nak ikut rules. Hehe. Tolong jawab je. :)

22 comments:

  1. Roti canai telur kuah kacang sedap ka? tak pernah rasa..huhu

    ReplyDelete
    Replies
    1. Perghh ! sedap la kak. Rugi tak try. hehe

      Delete
    2. erk?? bia btol xpnh mkn r.canai ngn kuah kcang?? asenya org pggl kuah kcang dal, tp kalau cmpur 3 kuah lg sdap, hu3..ntah2 kuah kcang ni ada kt ganu je kot :D hak3

      Delete
    3. haha. betul3. maybe kat ganu je ade. hehe

      Delete
  2. woah, thengss coz jawab , kita pun maen tag2 je. haha. Nanti jumpa sana k, 2 Jun :3

    ReplyDelete
  3. wah roti canai telur kuah kacang???sound delicious......tak pernah makanlah..sedap ye?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sedap yang teramat. hehe. Nanti kite belanja. Meh la Terengganu. Hee

      Delete
    2. terengganu area mana dik? nak kena cuba roti canai telur kuah kacang.. kuah kacang yang makan dengan sate tukan?

      Delete
    3. Kita kat Besut. Tak. Kuah kacang dal. Yang kuning tu biasanya. Hee

      Delete
  4. haha..sama la..kena tag jugak..huhu..

    ReplyDelete
  5. wah. .bkl doktor la nie kn? moga trcpai cita2 awk. . :)

    ReplyDelete
  6. pernah dengar roti canai chotek? hehe.. kuah dal banjir atas roti canai tu, ada telur separuh masak dan sambal bilis.. best! (Y) :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Wuuuu, bestnya. Pernah dengar tapi tak pernah makan lagi dengan sambal bilis. :)

      Delete
  7. nk jd doc ape??? jdlah doc tulang..bleh rwat kaki sy :( sdih ni, xbaek2..da 4bulan myusahkn org..hu3..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Jadi la doktor apa pun. Hehe. Doktor yg boleh rawat pelbagai penyakit. :p Nanti kita rawat. huhu

      Semoga cepat sembuh

      Delete

Drop your comments :)