18 May 2013

Bertukar !

Assalamualaikum..

This is my sister :)

Hey uolls. Blog aku dah bertukar wajah. Sob sob. Tambah hodoh. Haha. Masih under constructions. Tangan gatai nak edit template. Macam ni jadinya. Nak buat simple2 je. Black and white. Susah mak aihh. =.=" Sabor je lah. Dah bosan guna template washed denim. Nak guna template yang biasa2 dan diedit sendiri. Cehh. Baru la kelass kan ? :p

Tapi still rindukan blog biru. Uhuks :'( Tak pe tak pe. Next time tukar biru balik. Bagi cadangan please nak change macam mane. Pening. Yang part header tu tak tahu kenapa. Dah buat transparent tapi still ada shadow.

Mulai hari ni juga, aku dah nak stop guna nama aein. Panjang ceritanya asal usul nama aku ni. Haha. Lepas ni kan nak sambung belajar. So, nak guna real name je lah. Tak nak guna fake name. Aku decide, Eizz. Haha. Ye la kan. Nama aku kan Norhaizam. Macam kena la part Eizz tu. Kah2. Nak panggil aku Nikita Willy pun boleh. Eh ?

Biar family je la call me aein. Friends dan yang lain2, panggil kita eizz k. Rasa macam 'koya' pula. Tahu tak 'koya' tu apa ? Macam perasan lah. Lebih kurang. Haha. Like I care :p

Judge me please. :p

Always Love..

31 comments:

  1. akak pun ada terfikir nak edit blog.. hihi.. cepat2 tukar biru..! hehehe..

    ReplyDelete
  2. try guna tuto kawan sy ni utk transparent-kan header..tapi untuk template simple la...

    http://miszathirah.blogspot.com/2011/06/tutorial-transparent-header-template.html

    ReplyDelete
  3. patutla tadi akak nak buka jadi private.. dah fikir dah, Eizz (Eizz ya? hehe, no more Aein) tengah edit blog ke :D hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hehehe. Malu >_< .Ye lah tengah edit blog. No more aein. huk huk

      Delete
  4. cantik ! simple ! menarik ! :D

    ReplyDelete
  5. ala..kenaap bertukar.dulu dah cantik..hehe..
    ingatkan salah masuk blog ke apa..wahaha..

    cantik kakak..haha..

    selamat mengedit yea.. bersabar tau..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hehe, Saje je nak tukar sebab dah boring. huhu. Kakak memang cantik macam adik jgk. Kah3. :p

      Delete
  6. wah. .bru tpkir nk edit blog smlm. .:D

    ReplyDelete
  7. Lawo doh blog eh..xyoh ngejas dakpe..hehe

    ReplyDelete
  8. simple, tapi menarik.. wah, dah tukar nama juga ya.. :D

    ReplyDelete
  9. Elegan. Selalunya blog wanita mesti *blink* x 3.

    ReplyDelete
  10. hye eizz.wah suka jugaklah nama baru ni sng jugak kak lea nk ingat...owh tulah tadi sggh confused seketika dah tukar rupanya.takpe pelan2 kayuh edit blog...all the best tau !!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Thanks Kak Lea. Dah tak nak edit dh. Dah siap dh. hehe

      Delete
  11. kite pun nak edit template jadi putih macam ni je. tunggu laa bila rajin nanti~

    ReplyDelete
  12. comel jugak mcm ni pun... simple! :)

    www.jaakechik.com

    ReplyDelete
  13. singgah. ingat salah blog tadi. hehe

    ReplyDelete
  14. ok dah ni..putih suci je :) tp ksong sgt..xmcm yg dlu..nm pn tgh godek2 lg kn..tggu jelah yg da siap nati

    ReplyDelete

Drop your comments :)