22 May 2013

Pengakuan : Pencuri Hati

Assalamualaikum..

Hey uolls. Today, nak confess something. Hihi. >_< Malu2 pula. Entri kali ni saya nak bagi tahu pasal someone special in my life. Mesti korang nak tahu kan ? :p *Pleaselah

Dia seorang yang berbakat. Pandai main gitar. Pandai nyanyi. Dan yang istimewanya, dia ada kembar. Haha. Tapi sorang je lah kepunyaanku. Tak da lah sangkut dua2. Tamak namanya.

Dan dia juga seorang youtube singer. Tapi tak da video sangat. 2 je kot. Haha. Jom layan lagu Pencuri Hati. :)



Mereka berdua kembar dan tak lama lagi bakal nurse. Lagu Pencuri Hati ni direka sendiri. Jangan tengok yang nyanyi tu, tengok yang main gitar tu. Dia lah. Hihi. Tak nampak muka. Gelap semacam. :)

Dan sebenarnya dia bakal abang ipar saya. Hahahaha. Kalau ada jodohnya bersama kakak saya. In Shaa Allah :)

Always Love,

21 comments:

  1. lagu ni best! :D hehe.. tapi tak nampak sangat muka bakal abang ipar Eizz tu.. hehe :)

    nota : akak download guna Real Player, tapi boleh tengok online kat animeultima.tv

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hehe. Hensem kak. Haha.

      :Thanks :) Nanti nk tengok

      Delete
  2. Ingatkan dgn aein td. Hehe. Anyway, congrats to akak aein. Sedap jugak lagu nyaaaaa. <3

    ReplyDelete
  3. hehehehe. amboi.eh aein dapat uitm mana?

    ReplyDelete
  4. kahkahkah!! tak dapat nak tengok sebab video youtube kena block...! loser tol la wifi ni.. huh!

    ReplyDelete
    Replies
    1. tak pe, nanti bila dah kuar dari kolej, jgn lupa tengok. hihi

      Delete
  5. igtkn video bobo td..ble tkan play upenya org laen he3..owhhh vdeo a.ipar la ni eh :)

    ReplyDelete
  6. akak tak dapat tengok.. internet akak sangat slow.. nk bw pun semput.. huhu..

    ReplyDelete
    Replies
    1. sokay kak. next time tengok tau, hihi

      Delete
    2. akak baru renew internet.. hihi.. baru dapat tengok.. memang berbakat la nyanyi dan main gitar.. boleh jadi komposer juga.. :D

      Delete
  7. How sweettttttttttttttttttt :)

    ReplyDelete
  8. wah bestnya kalau couple pandai main gitar.ingatkan eizz punya boy he3...wah bakal dpt abg iparlah ye...:)

    ReplyDelete
  9. ingat kow empunya awak..hihi..best gk lagu tuh..

    ReplyDelete

Drop your comments :)