25 May 2013

Dah Fed Up !

Assalamualaikum..

EDITED



Hi there ! Please help me. Hukhuk. :( Rasa dah jahanam blog ni. Pagi tadi kononnya mood tengah rajin nak edit blog. Tak tahu kenapa sekarang ni rasa dah tak boleh nak main dengan coding. Maybe sebab kepala otak ni tengah berserabut. Hal nak sambung belajar pun tak selesai lagi. Tapi sibukkan juga diri dengan blog.

Disebabkan tangan ni gatai sangat, jadi macam ni pula blog. Lantak la. Cantik ke buruk ke lawa ke hodoh ke, dah malas. Yang sakit hatinya, bila guna template baru ni, bloglist hilang. Hilang oii. Mana nak cari link ? Walaupun ingat lagi blog sapa je yang ada tapi mustahil nak ingat semua link. Kepada yang bergelar bloglist ku, sila komen link blog anda di entri ini. Kerjasama anda amat dihargai.

Lagi seminggu aku dah nak sambung belajar dekat UiTM Puncak Alam, Selangor. Hey orang Selangor ! Sekarang ni pun sibuk dengan segala urusan. Harap segalanya berjalan dengan lancar. Mohon maaf juga sehari dua ni tak sempat sangat nak blogwalking. Banyak sangat nak cerita pasal sambung belajar ni, tapi tunggu next entry la.

Always Love,

12 comments:

  1. lawa jelah blog ni walaupun dah tukar muka :)

    ReplyDelete
  2. haa..jangan buat2 lupa yea..kita ada dalam bbloglist eizz..haha..
    wah..mari selangor yea? awesome..nanti jumpa.. ^^
    U.Puncak Alam dekat dengan setia city mall kot..huhu..nanti planning la berjimba sana..wakakak.. gurau..

    selamat belajar ea.. kejapnya masa..

    blog biarkan dlu..prepare apa2 yang perlu.. ^^

    ReplyDelete
    Replies
    1. Blog Kak Nana awal2 lagi dah letak. hehe.

      Yup, nak pergi selangor. :) Bakal menetap di sana. Nanti boleh la jumpa akak. Hehe

      Delete
  3. Yekaaa. Okay je akak tgk blog izz ni. Hehe, xmo laa fed up sgt tauuu. Cool yee sygg.
    Xde pape laaaa. Selesai kan hal sambung blaja dulu okay? Bila dah selesai, boleh laaa blogwalking, edit blog and update entry bestt2 tanpa rasa fed up. Hehe. Blaja bebaik tauuu dikkk <3

    ReplyDelete
  4. good luck untuk study nanti.. terima kasih masukkan akak dalam bloglist lagi.. cepat nak loading blog ni.. kemas pun kemas.. :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hehe. Akak selalu komen blog ni, so sy masukkan la. hehe

      Delete
  5. hee~~ simple je.. xpe.. nnti leh decorate balik.. :DD biarkan ia berlalu...huk8..

    ReplyDelete
  6. dah lawa lah ^^ sibuk sangat kalau kena urus segala benda sebelum sambung belajar.. all the best!

    ReplyDelete

Drop your comments :)