12 August 2014

Sepi Sementara Waktu

Assalamualaikum and Hi !



Hey guys. Dah 3 minggu rasanya tak update blog. Sobs. Readers please jangan lari. Hehe. Bajet ramai readers. Sorry sangat tak dapat update blog sejak raya hari tu. Well. Raya seminggu dah busy. Ceh. Lama betul beraya. Lepas tu minggu kedua sibuk dengan saudara mara kahwin kenduri semua. Dan sekarang, lagi sibuk.

Lagi sibuk sebab hari ni kan keputusan UPU. So, dah tahu sambung degree mana. Nak tahu dapat mana, tunggu next entry. Tapi, next entry tu tak tahu bila. Plus sekarang memang sangat busy nak uruskan segala macam hal. Borang borang borang semua. Arghh. Seriously part borang2 ni lah yang paling malas.

Di kesempatan ini, nak promote twitter jap. Hee. Kalau ada yang nak follow, follow lah. Nanti boleh mention2 and baca tweet merapu. Sebab Iz memang aktif kat twitter. Hehehe. @_nrhzm. Nanti Iz follow balik. Kalau rindu, boleh follow Instagram. Haha. nrhzm.

Oke. Sehingga berjumpa lagi.

5 comments:

  1. ok2 nanti kalau wan on twitter wan follow sebab wan jarang on twitter... ntah banyak mana la habuk yang bermastautin kat twitter wan skng ni..hahahha

    ReplyDelete
  2. tulaaa lama btl myepi..tertunggu tunggu gak entry eizz ni. rindu tauuu. huhu

    nt law on twitter akk follow eh ^^

    ReplyDelete
  3. twinscraftlife: HI!! 안녕하세요~ we are twinscraftlife! pls visit our blog shop^^ 꼭 오세요~~!!^^ twinscraftlife.blogspot.com

    ReplyDelete
  4. Patot r dah lama x nampak Iz. Takpe2 belajar elok ye. :)

    ReplyDelete

Drop your comments :)