9 March 2012

happy birthday to me !

..Assalamualaikum..

Halo ! Today is my birthday ! 09 MAC 2012 ! hee~
Aku happy sesangat.. Kawan2 semua wish birthday aku..
Aku ingat dah tak ade orang nak wish.. hehehe
Untuk mengabadikan memory yang indah nie,,
aku tinggalkan mesej2 kawan2 aku kat bawah nie...

First people yang ucap birthday aku :
my capital A ..

Awk...hEPPY berday...
Macam tu jer.. Ringkas tapi bermakna buat aku.. ngee ~ 
Ingat jugak awak kat saya yer ..
and yang lain2 ::

Ziziey : dear friends.. love u.. happy birthday Aein
Najihah : Sy mngntuk tahap GABAN !!! So saya wish bday madam *****awl ckit ... Heee ~ HB sayam.. Jngn noty2 oke ..(17 thun suda) Grrrr !!!

Niessa : Happy Birthday 2 you my beloved frenz <Nor Haizam)..wish u hepy alwayz,may Allah bless u..n good luck.. do the best4 ur exam  

( malas daa nak menaip ) tu lar antara 4 orang yang terawal ! 

Today jugak my sis celebrate my birthday ! Suka sangat2..
Malas nak cakap banyak.. tengok pic jer la..

kek !

anak sedara aku yang menyibuk nak bergambar !

&^%$#@!(*




erww ! tak pakai baju.. malu lar !

kawan2 aku yang sibuk duk melantak makanan..
sampai tak perasan kita snap pic..

Laksa penang mak buat !
best woo !

Syuhada yang tersengeh ! haha

!@#$%^&*
Aku dapat hadiah banyak.. yea !
haha.. banyak lar sangat ..





tak sempat nak rotate.. hahaha
malas.. Pusing2 je lah kepala tu sikit.. hehe..







6 comments:

  1. wah...happy birthday...


    awk duk kat mana eh?

    ReplyDelete
  2. Replies
    1. thank you awak..
      flying kiss for u !
      hee ~

      Delete
  3. heppy birtday walaupon x kenal...buleh kan???kan???

    ReplyDelete

Drop your comments :)