10 November 2013

Pantai Bukit Keluang

..Assalamualaikum..

Hey guys. Cuti sem berbaki kurang lebih 2 minggu je lagi. Cepatnya masa berlalu. Dah nak masuk semester 2. Semester terakhir kat asasi UiTM Puncak Alam. Rasanya nak je cepat2 habis. Mwhehehe :p 

Hari Rabu lepas, aku hang out dengan kawan2 sekolah menengah dulu2. Memandangkan kitaorang semua tengah cuti sem sekarang ni. Tapi ada je kawan aku yang tak cuti. Tak cukup geng la. Tapi pape pun kami tetap enjoy menghabiskan masa bersama. Hihi :p

So now aku nak promote sikit. Sesape yang tak pernah datang melawat Terengganu lagi, boleh lah berbuat demikian. Banyak pantai2 menarik termasuklah Pantai Bukit Keluang, Besut, Terengganu. Tak rugi datang sini, nanti hang pa semua boleh pergi bercuti di Pulau Perhentian. Sangat dekat. Aku dulu naik kayak je p Pulau Perhentian. 4 jam engko. Hangus muka den. :p

Naik bot dari jeti kejap je, dalam 15 minit. Aku yang dah 18 tahun kat Besut ni, sekali je pun pergi sana. Hahaha. Oke. Tadi nak cakap pasal pantai dan kelaut sampai pulau --" Tu je lah nak cakap. Layan gambar....... Jap, gambar aku dan kawan2. Berlatar belakangkan pantai. Kalau nak tengok pantai tu betul2, pergi Google sana. Hihi :p




Cuba teka yang mana saya ? :p


That's my bff. Buat mata juling. Kau boleh buat ? :3



Pulau kat belakang tu bukan Pulau Perhentian. Pulau tu takda orang. Hantu ramai. Hehe. Lupa lah nama dia. Pulau Rhu rasanya. :D Aku tak pernah singgah :p


Yang kat belakang tu la se-benar2 nya Bukit Keluang. Aku pernah panjat sekali masa form 5. Ada kem. Sumpah letih hoiii. Tapi kat puncak tu memang awesome lahh. Subhanallah bila tengok laut dari tempat tinggi. Cantik sangat !


Yang baju kuning ni saya. Ehehehe :p Sila menyampah bila aku pakai spec. Macam makcik :p Ni pun kawasan sekitar Bukit Keluang. Cantik kan ? :D

..SEKIAN..




15 comments:

  1. Macam best je . Macam best je . Emm . Kurusnya akak . comel ! Nape kecik sangat kaki akak tu ? Jeles menegok orang kurus ni .

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahahaha. Kurus ? Comel ? Memang akak kurus. Tak cukup calcium. Mwahahaha :p

      Delete
  2. dah lama tak lepak2 dekat pantai..best nye dapat pergi dengan kawan2

    ReplyDelete
  3. kamu yang tengah . . . pake baju kuning , , ,

    ReplyDelete
  4. cantiknya pantai.. dah lama akak tak berpeluang main air di tepi pantai..

    ReplyDelete
  5. xnak menyampah.. nak lempang boleh? hahaha... akak xpernah lg round area besut.. dulu selalu lalu sebab belajar kat kedah.. hehe..

    ReplyDelete
    Replies
    1. sampai hati nak lempang kite, haha. org ganu kena la jln2 sini sekali :p

      Delete

Drop your comments :)