5 September 2014

Malaysia Merdeka 57

Assalamualaikum and Hi !

Hey guys. Ulang tahun kemerdekaan Malaysia yang ke 57 dah lepas dah. Tapi takpa la kan. Nak update jugak. Sebenarnya malam merdeka dah taip entri ni, lepas tu ada kawan call. On the phone lama sangat. Lepas tu terus tak jadi nak update blog. Esoknya tak sempat sebab Iz dah nak register U. So, hari ni baru free. Orientasi dah habis.

Takda apa sangat nak kongsi. Just nak ucapkan Selamat Hari Ulang Tahun Kemerdekaan yang ke-57 buat seluruh rakyat Malaysia.


Saja share gambar ni. Gambar ni Iz yang jadi photographer. Cehh. Photographer kau. Haha. Peace2 tu tangan kawan2 Iz. Tapi yang edit gambar ni, kawan Iz. Cantik kan ?


Gambar ni kawan Iz jugak yang buat. Kawan semua kreatif2. Senang kerja nak update entri, guna kawan punya je. Hehe.


Yang ni Google je. Oke. Sampai sini dulu. Next entri nanti nak update pasal UiTM Jengka. Sekian.



6 comments:

  1. selamat hari merdeka :) even dah lambat.. hehe

    ReplyDelete
  2. Salam Merdeka ke 57! btw tahniah for your bachelor :) dapat course apa kat Jengka?

    ReplyDelete
  3. selamat hari merdeka ke 57.. disini lahirnya sebuah cinta :D

    soo mcm ne ditempat baru? :)

    ReplyDelete
  4. your gallery is just very nice .graphics are very nice . your website it just super. best of luck . do come visit me some time. that goes to everybody who see this. WE.HOBBIESANDCRAFTS.NET. and please sign my guestbook at the bottom of my webpage to let me know you came to see me do send your very good friends ( thank you ) it good to meet new friends. love a beautiful thing.

    ReplyDelete
  5. WUHUUUUUUUUUUU!citerlah banyak banyak lagi pasal u jengka tuh....
    selamat hari jadi Malaysia <3

    ReplyDelete
  6. cantikla kawan iz buat.. ! cilok kawan punya ja senang lepas ni ea..hehe..

    ReplyDelete

Drop your comments :)