7 June 2013

New Friends :)

Assalamualaikum..

Hai korang ? Rindu saya tak ? Hehe. K nyampah :p Dah lama tak update blog, rindu gila kot nak blogwalking tapi tak da masa. Hukhuk. Minggu ni memang busy gila dengan minggu orientasi aka MDS kat UiTM ni. Tapi sabor je la :p Tapi sekarang dah happy sebab semua dah berakhir. 

Perasaan dapat masuk universiti ni memang tak dapat digambarkan dengan kata2. Terlalu gembira. Gembira yang amat sangat. Rasa dah tak sabar nak start kuliah Isnin depan. Wehuu :) 

Oke, dah masuk UiTM ni, of coz la ada kawan baru. My roomate is very cutie sweety :) Comel ayu sangat. Dan dia pun dari Terengganu jugak. So, sama la ! Satu negeri. :) Yang bestnya lagi, ada 2 orang housemate tu dari Besut. Yeay ! Sama lagi. Anak cikgu sekolah aku lagi. Hehe.

Dan aku rasa tak nak nangis sebab ramai kawan2 satu negeri. Tambah pulak my bff yang boy tu pun ada sekali. Tadi kan kami dinner sama2. Hekhek. Mohon kekasih hati tak jealous. :p Tak da  la berdua. Ramai2. Sweet gittew.

Tu je la kot nak citer. Layan gambor k. :p


Yang kiri tu roomate aku. Nama dia Yana. Cantik kan ? Yang tudung biru tu aku. Hehe.


Again :) Time MDS pun sempat lagi posing sepukul. Haha :p


Dari kiri, aku, Yana and Mira. :)

Oke dah. Kbye :p

Always Love,

18 comments:

  1. seronoknya dapat kawan baru.. tiba2 akak rasa rindu nak belajar balik.. hehe.. good luck eizz..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hee. Memang seronok sangat. Jom la belajar balik. Ngeh ngeh.

      Delete
  2. hehehe... smga bjya dik.. smua comey2.. ^^

    ReplyDelete
  3. wah. .bestnya dpt kwn bru. . :) slmt bljr ya. . :D

    ReplyDelete
  4. hepy sbb dah berakhir?? ha3 nmpak bebenor xsuka msk/mo, kwn elok2..pjlanan eizz msih pnjg..all the best la :) p/s..org ganu comey2 kn..hak3 ^^

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hehe, ye la. Letih giler kot orientasi. Semestinya org ganu comey2. Haha :p

      Delete
  5. baru masok ke?haha paling best la time oreintasi memula. agak penat n banyak aktiviti, but dpt ramai kawan. btw, comey2 korang sume. n.n
    blaja rajin2 k. :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Best la jugak orientasi tu, tapi penat. Huhu. Thanks :)

      Delete
  6. rindunya palam!!!! itu kat raflessia ke angsana? rindu nak makan kat sireh cafe.. huhu..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Raflesia akak ! R2. Hehe :) Tak pernah makan lagi kat Sireh Cafe. Nanti nak try :)

      Delete
  7. Wahhhhh, syiokk nyaaa dia dah start masuk u and dapat member2 baru, tetambah yang satu nogorii. Huhuhu.
    Dik, all the best tau! Belajar rerajinnn yaa =)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Yeah kak. Memang syiokk. Hehe. Thanks akak selalu menasihati. Cehh :p

      Delete
  8. Selamat masuk u adik..!mesti da lega kan MDS da hbs..akak tengok bdk2 yang bru msuk MDS ni pun da penat...bdk dip masuk bdk deg xdla sunyi dgn khdrin korg..hehe,OK stdi smart kat u nie...

    ReplyDelete
  9. akak tak suka sangat time orientasi.. haha..

    baguslah kalau dah ada kawan.. belajar elok2 tau Eizz ^^

    ReplyDelete
  10. hehe, jgn semangat awal2 je naaaa. semangat sampai habis. goodluck. awrrr!

    ReplyDelete

Drop your comments :)