7 June 2014

Doodle for Google Contest

Assalamualaikum and hi !





Hari ni nak bagi info sikit. Korang tahu tak Google ada lancarkan satu contest "Doodle for Google Contest." Google menjemput Malyasian students yang berumur 7-17 tahun untuk menyertai pertandingan ni.

Dengan bertemakan tema "Malaysia to me is...", jom la ramai-ramai join. Sesapa yang nak join boleh hasilkan artwork masing-masing. Tak kisah lah apa-apa janji kena dengan tajuk. Jika dipilih sebagai pemenang, doodle anda akan ditayangkan di homepage Google.com.my dan banyak lagi hadiah menarik.

Closing date 15th July 2014. For more information, you can click here "DoodleforGoogle"

Forever love.






*Bloglist tiba-tiba je hilang. Akan diupdate kemudian. :(

7 comments:

  1. takda idea menarik nak design tp teringin nak join hahaha :3

    ReplyDelete
    Replies
    1. Join la. Sis nak join pun dah terlebih umur. Haha

      Delete
  2. Replies
    1. Eh kenapa pula ? Belum cuba belum tahu :p

      Delete
  3. smpai 17 thn je??? xdpt nk join alaaa. . :(

    ReplyDelete
    Replies
    1. A'ah 17 je. Tu la pasal. Bagi peluang kat adik2. Heheh :p

      Delete
  4. ramai adik2 berbakat ni.. goodluck utk yg berani mencuba..

    ReplyDelete

Drop your comments :)