14 February 2015

Birthday Giveaway by Farahana Ramlan

Assalamualaikum dan salam sejahtera.

Dah lama bookmark blog adik Farahana Ramlan ni. Nak join GA dia. Tengok2 hari ni dah last date. Tapi sempat lagi sebelum pukul 11 malam nanti. Jom join ramai2.




Ucapan untuk adik Farahana Ramlan:





Hampir sejam nak siapkan kad ucapan ni. T_T Harap aku lah pemenangnya. Hahahaha. Kalau tak menang pun takpa. Nanti adik boleh save gambar ni. Simpan buat kenang kenangan. Ikhlas tau.

Tag:


Sekian.

8 comments:

  1. rajinnya buat e-card tu..
    ala.. dah tamat kan..hahaha..
    apa2pun goodluck la eizz ya.moga ada rezeki

    ReplyDelete
  2. jap..mu guna application apa tu eizz? comel pula tengok

    ReplyDelete
  3. good luck dari segmen yang sama

    jemput join hadiah ohsem
    http://mellyareenza.blogspot.com/2015/02/february-giveaway-by-mellya-and-friends.html

    ReplyDelete

Drop your comments :)