12 August 2015

Candy Corner Idea

Assalamualaikum.

Hey guys. Semalam dah kongsi photobooth idea. So today nak kongsi candy corner idea. Candy corner ni sesuai untuk birthday party or gathering party.

Sambungan kepada entri semalam. Candy corner ni merupakan idea kami untuk dinner persatuan. Sesuai dengan tema Fairytale. So, kami lengkapkan dengan candy corner.


First of all, nak share gambar cupcake. Kami buat sendiri. Cupcake ni senior yang buat dan part topping, kami buat ramai2. Such a great memories.


Our cake. I don't know who was in charge but I rasa kek ni tempah kat kedai. 


Tadaa ! Kerja aku tengok2 kan candy corner ni. Kalau habis gula2 snek semua tu, kena tolong tambah. So, ini lah idea kami. Bakul2 ni semua boleh cari kat rumah kalau nak jimat kos. Mesti ada punya, especially yang baru lepas kawin. Heheh. Beli je gula2 yang murah2 dan hias dengan cantik kat atas meja.


Cupcake yang kami sediakan letak atas cupcake stand.


Zoom out. Lepas tu boleh la letak sign candy corner kat atas meja. Simple tapi menarik. It is so easy. Just go crazy with your own idea !

Sekian.



7 comments:

  1. sesuai sangat dengan tema majlis.. ala.. xde sesiapa yg pakai sayap ke? hehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kak Zizie, ada je yang pakai sayap. Hehehe. Takda gambarnya

      Delete
  2. bestnyaaa. memang seronok buat benda camnie ramai2 kan. :D

    ReplyDelete
  3. wahhh bestnyaaaa. comel2 (^▽^)

    ReplyDelete
  4. Pengen yang lebih seru ...
    Ayo kunjungi www.asianbet77.com
    Buktikan sendiri ..

    Real Play = Real Money

    - Bonus Promo Red Card pertandingan manapun .
    - Bonus Mixparlay .
    - Bonus Tangkasnet setiap hari .
    - New Produk Sabung Ayam ( minimal bet sangat ringan ) .
    - Referal 5 + 1 % ( seumur hidup ) .
    - Cash Back up to 10 % .
    - Bonus Royalty Rewards setiap bulan .

    Untuk Informasi lebih jelasnya silahkan hubungi CS kami :
    - YM : op1_asianbet77@yahoo.com
    - EMAIL : asianbet77@yahoo.com
    - WHATSAPP : +63 905 213 7234
    - WECHAT : asianbet_77
    - SMS CENTER : +63 905 209 8162
    - PIN BB : 2B4BB06A / 28339A41

    Salam Admin ,
    asianbet77.com

    Download Disini

    ReplyDelete
  5. besnya buat topping sesama! memori tu yg mahal nti hehe

    ReplyDelete

Drop your comments :)