22 October 2015

#88LOVELIFE by Diana Rikasari

Assalamualaikum.


Hey guys. Dah lama nak update pasal buku #88lovelife ni. Tapi tak berkesempatan pula. Hehe. Finally, it becomes my entry for today. Yay.

#88lovelife. This book or novel is more likely about everyday quotes. There are 88 thoughts on love and life. Aku tak beli pun novel ni. Kawan bagi masa birthday hari tu. Rasanya novel ni tak ada kat kedai-kedai buku. Kalau kat instagram ada banyak jual beberapa bulan lepas. Sekarang not sure ada lagi ke tak.

Yea. Such a beautiful novel. Colourful pages inside with illustrations. Dan yang paling special ada 2 pages full of stickers. Comel-comel lagi.


Kawan cakap dia beli masa pergi book fair kat KL. Thanks my beloved friend. Sampai sini dulu, short entry for today. I nak pergi perjumpaan kolej. See you!

Sekian.


4 comments:

Drop your comments :)