12 September 2016

Giveaway Tunai RM200 By ELIHJAPAHAR.COM

Assalamualaikum and Hi !

Hey guys. Jom join giveaway tunai RM200! Pemenang 100% melalui random.org. Meh lekaih join, mana tau dapat menang, boleh buat duit poket. Bukan menang wang tunai je, hadiah bonus pun ada tau. Syarat semua simple dan mudah. Tarikh akhir 22 September, sempat lagi ni. Lekaih lekaih, tak nak sembang banyak.

Klik banner bawah ni tau. Follow instruction kat sana.


Sekian.






5 comments:

  1. Salam Eizz, selamat hari raya aidiladha..goodluck!

    Semak senarai peserta sini ye --> http://www.elihjapahar.com/2016/09/senarai-peserta-giveaway-tunai-rm200-by.html

    ReplyDelete
  2. πŸŒΈπŸ’“πŸŒΌHi ... Singgah dari segmen yang sama ... Jangan lupa join contest kat Jom Bercontest dan singgah jenjalan kat Kisah Hidup Ku ... Semoga sentiasa sihat dan dimurahkan rezeki ... Maaf lambat blog walking ...πŸŒΈπŸ’“πŸŒΌ

    #jombercontest
    #kisahhidupku

    ReplyDelete
  3. ayu datang dari giveaway yang sama.. ada masa singgah la kat blog sy.. ayu ade buat segmen nnti free boleh la join ye..tq

    http://www.ayuinsyirah.my/2016/09/giveaway-tunai-rm200-by-elihjapaharcom.html

    ReplyDelete
  4. singgah dari segmen yang sama :D good luck ye done follow :)
    jemput singgah https://mellyacrayola.blogspot.my/2016/08/giveaway-tunai-rm200-by-elihjapaharcom.html

    ReplyDelete

Drop your comments :)