6 May 2014

Korean Drama : Hotel King

Assalamualaikum.

Hey guys. Sekarang tengah cuti. Mood gua mood tengok korean drama. Hahaha. Actually, aku tak minat pun korean2. Tak pernah tengok. Aku mula tengok drama korea ni last year, masa tu tengok The Inheritors dekat channel One. Aku pun rasa eh macam best. Lepas tu terus tengok online beb. Dan lepas tu aku sambung tengok drama korea lain. Semua aku tengok lah. Sampaikan housemate pun tegur. Dulu kan kononnya tak minat. Hehe.

Oke. Hari ni nak review drama Hotel King. Drama baru. Segar fresh lagi. Ecehh. Tapi aku tak start tengok lagi. Nak habiskan A Gentleman's Dignity dulu. Best laa drama ni. Gelak ter-bahak2 kau.



Hotel King

Description:
A love story between an heiress who tries to save her father’s legacy, the one and only seven-star hotel in the nation and the hotel manager who becomes an enemy to his own father who abandoned him in order to help the heiress.
Category: Korean Drama
Status: Ongoing
Released: 2014
Rating: Rating Star Full Rating Star Full Rating Star Full Rating Star Full Rating Star Full Rating Star Full Rating Star Full Rating Star Full Rating Star Full Rating Star Full 9.63 (646 Votes) Rate it!
Genres: dramaRomance

Source : Good Drama

Drama lakonan Lee Dong Wook dan Lee Da Hae. Jangan lupa tonton online.

Forever love.
Sekian.

3 comments:

  1. haish.. akak kalo nak marathon k drama jadinya, tahun depan pun xhbs lg.. huhu..

    ReplyDelete
  2. wah, nak tengoklah cerita ni. Saya pun tengah tengok gentleman tu. Lawak giler laki2 tu XD

    ReplyDelete

Drop your comments :)