27 May 2014

Menang Segmen dari LabyRinth

Assalamualaikum.

Hai guys. Tak ku sangka tak ku duga, akhirnya menang jugak segmen. Hahaha. Walaupun sekadar menang hadiah saguhati. Cerita dia, habis je belajar, terus aktif blogging. Segmen GA semua aku join. Alhamdulillah ada rezeki menang saguhati dari Zafirah atau labyRinth. (Nama dari blog) Maaf kalau tersilap.



Envelope masih fresh. Baru je sampai pagi tadi. Terus update. Keh2. Excited la katakan.




Taraa ! Ni lah hadiahnya kecil molek comel je. Hehe.



Yeahh. Ni dia hadiah saguhati. Handkerchief polkadot gitu.



So, jangan lupa singgah dan follow blog Labyrinth ni. :D

Actually, ni bukan lah kali pertama menang segmen or GA. Kalau tak silap dah kali kelima. Sebelum ni pernah menang topup, header blog, cursor. Tapi yang sedihnya, tiap kali menang barangan blog macam header, cursor tu, aku tak pernah dapat. Kononnya disuruh bagi details. Nak yang macam mana. Eh bila kita bagi tahu, dia senyap pulak. Sampai sekarang. Hahaha. Nasib baik aku ni jenis cool. Nasihat aku tak baik tipu orang.

Bukan tu je. Banyak kalilah kena tipu. Malas je nak mention. Haha.

Forever love.
Sekian.


11 comments:

  1. tahniah ! hihi jemput join mana tawu rezeki murah
    handmade free -->
    http://mellyareenza.blogspot.com/2014/05/giveaway-bonanza-by-mellya-iola.html
    topup free->
    http://mellyareenza.blogspot.com/2014/05/mini-topup-giveaway-by-jurnal.html

    ReplyDelete
  2. Wah tahniah yer... Zumal singgah balas dan follow sini... Jom la sertai segmen zumal :))

    ReplyDelete
  3. sebagai manusia,kita kena pertahankan hak kita..! ahahah.. adui ai.. mungkin depa tu busy kot tak ada masa nak design *sangka baik..hehe

    btw,congrats.. murah rezeki..! ahaha

    p.s/ kita save alamat tu..,nak bagi hadiah. mana la tahu kan..ahaahaha.. insyaAllah

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahaha. Yelah kan. Sangka baik. Kih2.
      Thankyou :)
      Ecehh akak nak bagi hadiah. Wah terharu. HAHAHAH

      Delete

Drop your comments :)