5 May 2014

Blog Berubah Wajah

Assalamualaikum.

Hey guys. Yeahh. Akhirnya berjaya jugak aku edit blog. Fuhh. Penat. Rasanya dah masuk kali ke 7 aku tukar template blog. Hahaha. Well. Dah 6 tahun kot aku blogging. Tenggelam timbul. Dari form 2 kot. Dulu dah pernah delete blog lepas tu muncul dengan blog ni sampai sekarang.





Template lama. Cantiknya. Huahua. Puji diri sendiri. -,- Aku tukar template bersebab. Adalah sebabnya. Bertukar kepada simple template. Ya, aku sukakannya dan akan diupgrade dari masa ke semasa. Ecehh.

Dan. Aku ada blog lagi satu. Khas untuk join GA, segment, contest dll. Aku sayang blog tu, sebab dulu aku suka edit blog guna denim template. Sekarang ni aku dah malas nak edit blog. Dah pening nak main dengan code. Huahua.


Macam ni la rupa blog aku. Ni gambar lama. Masa first2 siap. Nak visit klik gambar. Hee. Kalau nak invite aku join giveaway contest boleh laa. Suka sangat join tapi yang syarat dia simple2 je. Yang follow2 facebook tu oke la. Kalau follow instagram twitter aku susah sikit nak join.  Heheh.

Oke. That's all.
Forever love.
Sekian.


9 comments:

Drop your comments :)