9 May 2014

Result Semester 2

Assalamualaikum..



Hey guys. Final result aku dah keluar. Nampaknya dah boleh gelar diri sebagai ex student Foundation In Science, UiTM Puncak Alam. Yeahh. Seawal jam 12 semalam, kitaorang dah boleh cek result. Of course la aku tunggu. Tak lena kau nak tidur.

Tunggu punya tunggu depan laptop hadap emel. Refresh dan refresh. Takda pun emel. Hahaa. Aku pun decide sambung tengok movie. Layan movie sat sampai pukul 1.15 am. Takda jugak emel. Last2 aku tidur. Nak dipendekkan cerita, lepas subuh terus cek. Buka and then spechless. Alhamdulillah. Tidak mengecewakan. Tak sia2 lah belajar sampai keluar air mata sebelum ni. Hahaha.

I'm so happy. Thank you kepada mak ayah yang bagi sokongan. Thank you kepada lecturer yang dah bagi tujuk ajar. Thank you untuk kawan2 yang paling banyak membantu. Thank you kepada semua yang mendoakan diri ini.

Tak sempat nak printscreen. Hahaa. Yang pasti Math dengan Physics aku dapat A. Happy sangat ! Biology dengan Chemistry sekadar B. Hahaha.  So, anggar2 sendiri lah pointer aku berapa. :p

Happy sangat sebab aku dari SPM tak suka Physics. Tak pernah dapat A. SPM tak dapat A pun. Memang tak suka la Physics ni. Kali ni Physics aku dapat A. Sapa cakap aku tak boleh. Hahaha.

Dan yang paling penting, aku tak tahu nak sambung apa. Seriously tak tahu. Macam orang takda hala tuju hidup. Suggestion ?

Forever love.
Sekian.


11 comments:

  1. cantikla design blog.. hee :D congrate eizz... cun sgt result tu :)

    ReplyDelete
  2. tahniah.. lepas ni sambung degree plak k. :)

    ReplyDelete
  3. congratz! huhu .. physics tu A! haha

    ReplyDelete
    Replies
    1. Haha, thankyou ! opkos laa. Student mdm Abir gituuu :p

      Delete
  4. tahniah sis, jadi pembakar semangat pd sya pula nak dpt result gempak mcam sis :D

    ReplyDelete

Drop your comments :)