29 January 2016

7 Types of Weak Password

Hey guys.

I got this from my Line account. Just sharing.



Running all your account with just one password. LOL. It is me. Haha. Aku tahu yang sebenarnya password yang aku gunakan sangat simple. Emel pun pernah di hack oleh orang lain. Dah boleh tukar password lepas ni. Hehe.

You guys pastikan password yang digunakan susah untuk diteka oleh orang lain ya! Peace.

Sekian.


4 comments:

  1. haha. sya no 3 n no 4 tu mmg slalu

    ReplyDelete
  2. Pw kita beza-2,parah nak ingat semua,kalau dapat amnesia entah semua lupa. Lol.

    pw twitter kita - *********** . Hahahahahahaha. klu = rumit.

    ReplyDelete
  3. memang password BV sama semua T^T
    hahahhaa. sebab takut lupa kalau password lain2 XD

    ReplyDelete
  4. akak punya psword lain2. last2.. nak bukak something xleh masok. sebab xingt psword. kahkah. sadisss betol xP

    ReplyDelete

Drop your comments :)