14 March 2013

Birthday Auwmmmm :p

..Assalamualaikum..

#Pic ni tak de kena mengena dengan entri aku kali ni :p


Hey hey awak awak kat sana, kat situ and kat mana2 je lah.. Tajuk entri tak leh blah.. Today aku nak buat satu entri khas untuk anak buah-buahan aku yang comel lagi hensem gettew.. Erww.. Apsal gedik semacam je.. Kih2.. :p

Di kesempatan ini, aku nak ucapkan selamat hari lahir yang pertama buat Nur Farisya Adira binti Fairuz Aizam.. Dira dah besar la.. Rindunya nak jumpa peluk cium Dira.. 



Auwmm auwmm auwmm, cantik tak Dira ? Yang gegirl tu la.. Yang depan tu abang Dira.. Rayyan namanya.. Hensem kan.. Happy Birthday jugak Rayyan.. Bulan Januari hari tu.. Tak buat special entry sebab busy kerja.. Sekarang dah tak kerja.. Hehe ^_^

Hadiah dah beli dah kat Langkawi hari tu.. Perghhh ! Special gettew.. Tak sabar nak tunggu anak2 buah aku ni balik kampung.. :D

Walaupun anak saudara aku tak tahu baca lagi, tak faham pun aku tulis apa and maybe tak tahu pun mak sue dia yang comel ni ada blog but aku pasti satu hari nanti Adira and Rayyan akan baca jugak bila dorang dah besar.. Pasti dorang bangga ada mak saudara cam aku.. Kah2.. *Perasan jap :p

Jyeahh ! Mane la tahu kan, satu hari nanti bila aku dah tak de kat atas muka bumi ni, maybe blog ni lah akan jadi kenangan untuk orang2 yang aku sayang mahu pun yang membenciku.. :p Tetibe sadis.. :'(

Pesanan buat Dira and Rayyan :
~ Semoga jadi anak yang soleh dan solehah.~ Semoga panjang umur.~Semoga tak nakal2.~Semoga sayang kat asuuuu yang comel ni k.. Kah2

error : Nak upload pic banyak2 tapi berukben ni buat hal pulak.. Hadoiii.. Sampai di sini dahulu.. 

..Sekian..





5 comments:

  1. hensem anak buah awak.. yg pempuan tu cute mcm chinese baby :)

    ReplyDelete
  2. jolo lar mcm chinesse baby hp gegirl tuh,,comey.. ^_^

    ReplyDelete
  3. Jolo lar mcm chinesse baby jer yg gegirl tuw..comey..^_^

    ReplyDelete
  4. @nur hidayah : haha, yela.. comel kan.. :D

    ReplyDelete

Drop your comments :)