6 March 2013

Photograph : Part 3

..Assalamualaikum..

Hey hey sweetie !
Seperti yang dijanjikan, today nak share photo style lain dari part 1 and part 2.. Tapi aku rasa style ni semua orang tahu buat.. Agak je lah.. ^_^ Kali ni aku edit style ala2 retro gitu.. Retro la sangat.. Aku pun tak tahu style apa.. Lebih kepada lomo style maybe.. :D Lantak la style apa pun.. Asalkan aku oke.. *Awi Rafael.. Hek :p


#Original


#Edited

The two boys are my friends.. Wee~


#Original


#Edited

Pic ni aku snap time matahari baru nak keluar. Kat tepi pantai tu beb.. Tak clear sangat sebab my camera low quality.. Hee..

Amacam ? Cantik tak ? Do support my hobby ^_^ Kbye !



Akulah budak yang malas taip panjang2 :p






2 comments:

  1. gambar yg first tuh ok cume simple sgt...huhhu(pandai je haku komen suh akuh bwat ketaq trussss..wakakaka)

    ReplyDelete

Drop your comments :)