7 March 2013

#LTDL

..Assalamualaikum..

Hey hey cutie and hensem :p
Today I wanna share something yang korang tak de.. Haha.. Apakah ? Tak payah cakap banyak, tengok bawah..



Tahu tak ni apa ? Tengok title laa.. LTDL weh.. Mane dapat ? Mamat Taiwan bagi kat aku.. Hew2.. Hari tu geng2 Le Tour De Langkawi ni lalu kat tempat aku kerja.. Kat Desa Fikri, Terengganu.. Tut tut, ada mamat naik basikal tu baling benda ni kat aku.. Fulamak,, bangga gila kot.. Haha.. Time tu tak sempat nak snap pic sebab henpon aku tertinggal.. Ice Cream Sandwic aku pun tak bawak.. *Perasan ada ICS.. Memang melepas habess laa..



Pic agak low quality.. Abaikan lappy dan berukben kat belakang tu.. Itulah sumber aku hapdet blog everyday.. :p "The HEAT is On" 21 February-2 March 2013.. Le Tour De Langkawi Malaysia 2013.. Kot2 korang tak boleh baca, aku tolong taipkan.. Ehehe :p

Aku tipu jak cerita kat atas tu.. Aku memang tengok depa kayuh basikal tapi depa tak bagi pun benda ni kat aku.. Haha.. Ni akak aku punya.. Dia kerja staffnurse.. So, ada satu pesakit dari Taiwan bagi kat akak aku.. Hew2.. 

Kau ada ?

Menggaya hapdate blog dengan barang orang.. :p Akulah budak yang malas taip panjang2..

Kbye ! 


6 comments:

  1. haha.. mati2 percaya.. tertipu

    ReplyDelete
  2. x tertipu pn sbb x bce perenggan last skali..
    bole x camtu?

    ReplyDelete
  3. mati2 i percaya tauuuuu HAHAHA XP

    ReplyDelete
  4. @Miera Violet : hahaha.. kene tipu :p

    ReplyDelete

Drop your comments :)