30 April 2013

#2 Template Domo

Assalamualaikum..

Hei awak ! Hari ni saya edit template blog lagi. Versi Domo. Auwm3, I like Domo.




Cantik tak cantik tak ? Sila cakap cantik. Hahaha. Klik "preview" kalau nak tengok full. Hee, comelnya Domo. Sememangnya dah gila Domo. Oke next nak buat Hello Kitty pula. Kalau menjadi. 

Sesapa yang berminat, boleh la. Saya jual template ni RM5 je. Bayar guna topup Celcom. *Tak da duit nak topup :p .Saya dah start terima tempahan. Tengok kat tepi, dah ada page untuk tempahan. Harap2 dapat sambutan. :D *Malu >_<

Drop your comments. :)

Sekian..



10 comments:

  1. wooo~~~pandai nya edi template..=)

    5 Jenis roommate yang mungkin anda temui

    http://iniblogabangkamil.blogspot.com/2013/04/5-jenis-roommate-yang-mungkin-anda.html

    ReplyDelete
  2. ayak.. cantik2..kita suka kota cboc tu..lawa tengok..

    ReplyDelete
  3. ada link x nak belajar wat template sendiri?

    ReplyDelete
  4. @Nana Liena Kotak cbox tu freebies dari blogger lain. Just guna. Hehe

    ReplyDelete
  5. @Nurul Farahizzati Link ? Sy just guna kod template washed denim yg asal then edit sendiri. tak belajar dari mana2. study kod sendiri ;)

    ReplyDelete
  6. comel lah..buat lar yang hello kitty etek..haha..obses nim

    ReplyDelete

Drop your comments :)