7 April 2013

One thing

Assalamualaikum..

One thing.. Bukan tajuk lagu One Direction..
One thing.. Satu benda yang aku nak sesangat..










I need you :')



















SEKIAN..



5 comments:

  1. samala Aein :) akak pun nak yg tu.. I need him.. tp akak nak lepaskan dia dulu.. next year insya-Allah dia akn fly.. and if we're really meant to be, insya-Allah.. jauh mana pun kami.. tetap akan jumpa balik :)

    dah baca buku Cinta High Class karya Fatimah Syarha? sbb buku tu, akak terfikir nak lepaskan dia dulu :) kitorang tak bercinta pun.. like I said before, kalau dah jodoh, akn jumpa balik even dia dah bertahun kat benua lain :)

    ReplyDelete
  2. Waalaikumussalam.Ada kasih tu.Kasih Allah.Kasih Rasulullah S.A.W..Kasih ibu bapa pada kita =) Hayati kasih tu dulu.

    ReplyDelete
  3. @ Haruno Hana 하나 : Ye lah. sama gak. dye pon nk terbang jaoH. Huk3

    @ Novelgurl : yes2 ! Kasih tu tetap nombor 1 kat hati !

    ReplyDelete

Drop your comments :)